Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултат от използването на POLYTRON

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз от любопитсво прегледах видеото за НYMIN, обаче освен него, се оказа че има още много такива, на различни марки масла и добавки. Шах с пешката Ще взема да си намеря една такава машинка и ще направя клип за SELENIA Всъщност, на какво да вярвам ? На някакви клипове с рекламна цел, или на това което видях, като свалих капака на клапаните на моя ДВГ ? Кара се само със SELENIA TD 10W40 и не видях нито клей, нито мизерия нито износване по гърбиците на разпределителния вал. На кое да вярвам, колеги ? Виждал съм и ДВГ карани с калпави масла ... е там наистина си е трагедия.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Не винаги най-добре миещите масла са най-добре мажещите...И по-малко вярвайте на рекламни клипове.
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Аз не се конкурирам с никого. При всички положения, Политрон налагат съвсем ново виждане и технология в смазването. Написаното и показаното от тях,е тествано лично от мен и всичко се покрива на 100%. За пореден път ще го кажа - Най хубавото на този продукт, е че е истина. Може да изравяте какви ли не клипчета от нета, но докато не си изцапате ръцете и заровите в тестове, истински тестове, ще си останете със суетата си. Тук има хора дето изписаха много неверни неща. Но истината, е че след като аз мога да направя тестове, то всеки при желание може. Някои хора пък мислят че един ДВГ е адски сложна машина и маслото може да е само едно единствено за него. И т.н и т.н. Пореден тест и доказателство за способностите на МТС Автомобила е Рено Канго - Турбо дизел. Тракащ и тресящ се двг. Разпределителният вал със сериозни драскотини. След добавянето на МТС в ДВГ и GDFC в горивото и навъртяни общо 560км след обработка, мотора се държи стабилно. Няма ги неприятните вибрации, които бяха почти сигурно от разпръсквачите. Драскотините по гърбиците на разпределителният вал отсъстват и са полирани идеално. Сега се засича какво ще се случи с разхода. Скоро ще има още резултати.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Пореден резултат от Политрон. Автомобила на Наско - Atanas71 бе третиран преди време с МТС. От днес е зареден с Политрон 10W40. Имаше шум от гърбиците на изпускателния вал в областта на четвърти цилиндър. Човека е специалист в областта. Проверил е с необходимите пособия шума при различни обороти. При оборотите на които най-силно се е проявявал. Категорично глухото хлопане отсъства. Това е поредното доказателство за способностите на продукта. Фактите са неоспорими.

Коментар

Danchojn написа:
            Пореден резултат от Политрон. Автомобила на Наско - Atanas71 бе третиран преди време с МТС. От днес е зареден с Политрон 10W40. Имаше шум от гърбиците на изпускателния вал в областта на четвърти цилиндър. Човека е специалист в областта. Проверил е с необходимите пособия шума при различни обороти. При оборотите на които най-силно се е проявявал. Категорично глухото хлопане отсъства. Това е поредното доказателство за способностите на продукта. Фактите са неоспорими.
            Наистина фактите са неоспорими . Още при третирането с МТС този дразнещ шум намаля осезаемо , но сега след почити 200км. вече с масло 10В40 Политрон мога да кажа че изчезна напълно :D Друго като факт е че работата на двигателя утихна. Оборотите след форсиране на място до към 5-6000 като че ли падат с една идея по-бавно , но това може да го разбере само човек който добре познава двигателя си. Тези дни имам доста километри да изминавам и ще направя и няколко засичания на разходана гориво , като базата ми ще е среден разход за изминати 1000км. средно на 100км/? литра
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Един въпрос , при положение че в скоростната кутия количеството масло е 2л. при третиране с МТС трябва ли да спаза наливане на 10%-200гр. МТС или да изсипа цяла опаковка? Проблем ли е да източа 400гр. и да налея цяла опаковка МТС ?
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Колкото и МТС да налееш, то толкова количество масло трябва да извадиш. Лесно става със голяма спринцовка, шлаух и през пробката. Що се отнася до количеството то и Пандата в момента ми е с над 10% МТС в скоростната кутия. Производителя на продукта казва, че не е необходимо повече от 10%. Така че въпрос на твоя лична преценка. Все пак не прекалявай. Количество МТС между 10-20% по никакъв начин не може да навреди, само ползи ще има. Не забравяй, че МТС не е заместител на масло. Затова не трябва да се прекалява. Вчера сменях семеринг за скоростна кутия, за втори път на един и същ автомобил. Еми лагера на дифа се вижда прекрасно като се махне семеринга. 60 000км има с МТС в кутията. Разликата спрямо преди, когато кутията не беше третирана с Политрон е от земята до небето. Същия този автомобил от среден разход 10/100 е 7-8/100. Автомобила е като моя, комплексно обработен с продукта - навсякъде и GDFC в горивото. Наско, кой каквото иска да си приказва, много хора мразят Политрон защото наистина работи, а те не печелят от това. Аз и моите приятели одавна сме усетили по джоба какво значи да ползваш Политрон. Хората все още не осъзнават какво пропускат.

Коментар

Danchojn написа:
                  Колкото и МТС да налееш, то толкова количество масло трябва да извадиш. Лесно става със голяма спринцовка, шлаух и през пробката. Що се отнася до количеството то и Пандата в момента ми е с над 10% МТС в скоростната кутия. Производителя на продукта казва, че не е необходимо повече от 10%. Така че въпрос на твоя лична преценка. Все пак не прекалявай. Количество МТС между 10-20% по никакъв начин не може да навреди, само ползи ще има. Не забравяй, че МТС не е заместител на масло. Затова не трябва да се прекалява. Вчера сменях семеринг за скоростна кутия, за втори път на един и същ автомобил. Еми лагера на дифа се вижда прекрасно като се махне семеринга. 60 000км има с МТС в кутията. Разликата спрямо преди, когато кутията не беше третирана с Политрон е от земята до небето. Същия този автомобил от среден разход 10/100 е 7-8/100. Автомобила е като моя, комплексно обработен с продукта - навсякъде и GDFC в горивото. Наско, кой каквото иска да си приказва, много хора мразят Политрон защото наистина работи, а те не печелят от това. Аз и моите приятели одавна сме усетили по джоба какво значи да ползваш Политрон. Хората все още не осъзнават какво пропускат.
                  Данчо,защо не предложат този продукт на автомобилните производители? Те се чудят как да смъкнат разхода на автомобила с какви ли не подобрения. Според теб разхода намаля с 20-30% Същия този автомобил от среден разход 10/100 е 7-8/100.
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Danchojn написа:
                    И аз така смятам ще налея 200гр. другото след време ще го налея в двигателя. Поздрави.

Коментар

dudulia написа:
                      Danchojn написа:
                      Данчо,защо не предложат този продукт на автомобилните производители? Те се чудят как да смъкнат разхода на автомобила с какви ли не подобрения. Според теб разхода намаля с 20-30% Същия този автомобил от среден разход 10/100 е 7-8/100.
                      Колега използвай Политрон и после дай коментар , всичко друго е чесане на езика и гъдел на пръстите по клавиатурата. Само така можеш да разбереш качествата му , да те убеждавам няма смисъл а и не ми се занимава. Поздрави.

Коментар

dudulia написа:
                        Ами не можеш да вземеш хляба на цяла индустрия. Ще спре драстично производството на резервни части. Така мисля. Затова този продукт е трън и ще е трън в очите на производителите на автомобили. Но ще е до едно време. Нямате си на идея колко е навътре в индустрията Политрон. Аз се опитвам да кажа тук това и онова ама ................Ако хората бяхме по-разумни, щяхме да сме много по-напред във всичко според мен. Но вечно гениалните продукти са прецакани от спекулации и хора които нямат интерес и печалба от тях. Тук в този форум също има такива хора. Те си мислят, че имам страшна печалба от това, че защитавам продукта. Затова няма да ни бъде.

Коментар

Danchojn ,подхода ти е много коварен . Имаше конкретни предизвикателства ,които ти просто избягваш и си продължаваш в тона -"едно си баба знае ,едно си баба бае" . Човека от БАН в началото на дискусията искаше да направи пълен анализ на структурата,защо не виждам резултати ,всичко се забрави .. Нека да се направи един структурен анализ най-после,нека да видим снимките от този анализ ,по добра реклама от това няма да има ...

Коментар

Имам още няколко питания ,които не ме оставят да спя спокойно . Защо Политрона действа мигновено ,веднага след употрета му ,не е ли нужно време да съдаде първо защитен филм . Гледах клипче което показва как крем за ръце "бие" всички масла по онзи тест който е "джокера" на политрона.

Коментар

plamen33 написа:
                              Danchojn ,подхода ти е много коварен . Имаше конкретни предизвикателства ,които ти просто избягваш и си продължаваш в тона -"едно си баба знае ,едно си баба бае" . Човека от БАН в началото на дискусията искаше да направи пълен анализ на структурата,защо не виждам резултати ,всичко се забрави .. Нека да се направи един структурен анализ най-после,нека да видим снимките от този анализ ,по добра реклама от това няма да има ...
                              Аз се чудя, за да напишеш това ли се регистрира или да дадеш някакъм смислен коментар. И ДОКОГА МОДЕРАТОРИТЕ ЩЕ СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА ТАКИВА ПОСТОВЕ? Човека от БАН - Антон Паличев май се казваше, ако беше сериозен досега да беше действал. Друг мой колега, няма да казвам кой, не искам да го засегна ми иска от 1 година и повече 100гр масло Политрон. И така нататък........................Много ли е трудно, който иска резултати да запретне ръкави??? И аз тук в този форум поисках да ми покажете такива неща на друго масло, ама няма. Защо не си зададе така въпроса? Като си чел темата значи знаеш, че съм питал, но ти предпочете да си срещу Политрон. Разбираемо е, продукта е толкова силен, че няма конкурент. Нали си чел. Ето какво съм му написал на въпросният колегаЗащо ако имаш интерес, не направиш това, което си предложил сам? Имаш повече условия от мен явно. В Бургас има офис на Политрон. Ако ти стиска действай. Понеже все ме обвинявате в реклама, по-добра от тази реклама няма накъде - ще се убедите за какво иде реч.От тук нататък ако имате някакви резултати ги напишете тук. Темата е с достатъчно ясно заглавие.Какво очакваш от мен. Да му купя МТС. Да му го занеса в БАН. Да го нахраня. Да го изпишкам .Извинявай но от мнението ти лъха злоба и нищо повече!

Коментар

Ти си чел уж темата но нищо не си проумял. Политрон работи винаги при температура и налягане. Не прави защитен механичен слой а вид студено легиране на метала. Става част от метала. Никакви слоеве няма. Метала на ниво една-две кристални решетки се променя. Колко дълбоко ще проникне в кристалната структура на метала зависи от температурата и налягането. Дейтвието му не само че е мигновено ами и адски издръжливо. И това продължава непрекъснато. И не забравяй, че никой не ти го е сипал на сила. Но за да се настървиш така, явно и ти разбираш, че МТС работи.

Коментар

Working...
                                X