Аз ще чакам някоя кола да постави резултат от порядъка на 6-9 милиона километра.Познаваме доста бакшишки коли на по 1 милион километра каращи със стандартно масло от пазара.Та предвид рекламата ще чакам някой да каже - ето аз карах 6 милиона и двигателя още работи.Или поне да каже, че е карал 1 милион километра с Политрон.п.п. Един въпрос за добавката за гориво. И тя ли се налива веднъж да обработи или се налива с всяко зареждане на резервоара?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:п.п. Един въпрос за добавката за гориво. И тя ли се налива веднъж да обработи или се налива с всяко зареждане на резервоара?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Е как да нямаме проблеми с горивната система, като караме масово на газ Особенно 1.6 16V с тези чепати дюзи... То при тази цена си губи смисъла за всяко зареждане, че и без това бензина е само за първоначално подгряване и като турбо бутон при заигравка с гоуфовете Както и да е, бензиновите дюзи са болна тема при каране на газ, особенно на дълга растояния само на газ. Аз примерно съм най-доволен от ATF в горивото. Веднъж годишно източвам казанчето(около 300мл) и старото го наливам в резервоара Хем хидравличното масло се обновява, хем... тарикътлък, нищо не се хвърля... не бях го споделял, да не навлизам в спор
Коментар
-
wwalker написа:Е как да нямаме проблеми с горивната система, като караме масово на газ Особенно 1.6 16V с тези чепати дюзи... То при тази цена си губи смисъла за всяко зареждане, че и без това бензина е само за първоначално подгряване и като турбо бутон при заигравка с гоуфовете Както и да е, бензиновите дюзи са болна тема при каране на газ, особенно на дълга растояния само на газ. Аз примерно съм най-доволен от ATF в горивото. Веднъж годишно източвам казанчето(около 300мл) и старото го наливам в резервоара Хем хидравличното масло се обновява, хем... тарикътлък, нищо не се хвърля... не бях го споделял, да не навлизам в спорBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
wwalker написа:Е как да нямаме проблеми с горивната система, като караме масово на газPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Ей така се получава и при мен. Ако вие го направите безразлични ли ще останете?http://www.youtube.com/watch?v=gc-h3...eature=relatedPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Приятел, тази твоя тема още малко и 30-та юбилейна страница ще заформи, да не забравиш да почерпиш :D Сори, ама нещо полезно за SELENIA ws POLYTRON ? От независима лаборатория, за да си направя изводи за себе си ? Съвсем сериозно питам .Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Приятел, тази твоя тема още малко и 30-та юбилейна страница ще заформи, да не забравиш да почерпиш :D Сори, ама нещо полезно за SELENIA ws POLYTRON ? От независима лаборатория, за да си направя изводи за себе си ? Съвсем сериозно питам .Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Dido_Lyubenov написа:Приятел, тази твоя тема още малко и 30-та юбилейна страница ще заформи, да не забравиш да почерпиш :D Сори, ама нещо полезно за SELENIA ws POLYTRON ? От независима лаборатория, за да си направя изводи за себе си ? Съвсем сериозно питам .Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Да ли ми вярваш или не си е твое право. Но тогава защо искаш резултати някакви от мен? За москвича какво да ти кажа, това лято ми се хвалеше един юнак, как перфекто му вярвала колата с едно друго българско масло, как било 6лв/л и като отворихме капака, гърбиците на разпределителният вал бяха със средно 1мм изядени и надрани до безобразие.Като нямаш проблем със Селенията не я сменяй. Карай си така, важното е ти да си щастлив Ако наистина си стартирал на -27 с тази селения, то тя там приключва. Бъди сигурен че първите 10 сек си без мазане. Така един месец ако караш и проблемите почват.Не искам да споменавам какво е маслото, че някой пак ще ми се нахвърли.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Да ли ми вярваш или не си е твое право. Но тогава защо искаш резултати някакви от мен? За москвича какво да ти кажа, това лято ми се хвалеше един юнак, как перфекто му вярвала колата с едно друго българско масло, как било 6лв/л и като отворихме капака, гърбиците на разпределителният вал бяха със средно 1мм изядени и надрани до безобразие.Като нямаш проблем със Селенията не я сменяй. Карай си така, важното е ти да си щастлив Ако наистина си стартирал на -27 с тази селения, то тя там приключва. Бъди сигурен че първите 10 сек си без мазане. Така един месец ако караш и проблемите почват.Не искам да споменавам какво е маслото, че някой пак ще ми се нахвърли.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Прекаляваш с обидите към другите маслаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар