По-добре приятели :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Danchojn написа:Sev написа:Danchojn написа:http://www.facebook.com/video/video.php?v=2273863727489Ето ви и по сериозни тестове. Не като мойте аматьорски.
Коментар
-
Sev написа:чакай сегазначи Мобил му дават на тоя агент масло без паритой ги рекламираи накрая в някакво си клипче казва че сипва добавказащо по колата няма една лепенка на политрон?Sev написа:е нямам как да станеи кои са тези американци, които казват че Политрон е много по-добър?Sev написа:...имаше един сайт с тестове на отработени масла, ще го потърсяPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Не съм специалист по моторните масла и не мога да кажа дали Политрон е добър продукт или не. Но в мен буди недоумение как такъв новаторски продукт, който уж превъзхожда всичко друго на пазара, не присъства в никакви резултати и анализи на големи специализирани лаборатории. Да не е световен заговор срещу марката Polytron? Има десетки сайтове за масла, в които се анализират, сравняват, откриват слабости и силни страни на всякакви марки масла, а обсъжданото в тази тема масло не се споменава и бегло дори. Може би е толкова добро, че не си заслужава дори да се обсъжда? Съответно като се потърси инфо за Polytron излизат тестове и класации за превъзходството му над конкуренцията, но само от сайта на неговия производител или свързани с него източници. Не броим Youtube или Facebook, защото там съм виждал и хора, ходещи по вода.... Само си размишлявам.....преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Това не е вярно.Например GDFC си има одобрен сертификат от EPA. Утре ако искате мога да го пусна защото го имам. Всички неща са си тествани и то в доста сериозни лаборатории. Всъщност има го и в сайта - http://www.polytron.bg/images/storie...tion.jpgИма и пълни данни от изпитания в независими лаборатории - на бензинови и дизелови двг-та. Има резултати и от лаборатории в Англия. Цитат: Всички тия неща си имат подпис и печат от хората които са го правили и лабораториите. Може да поискате и нотариус да ги провери. Съмнява ме, че когато си избирате масла все такъв съмнителен песимизъм цари.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Това не е вярно.Например GDFC си има одобрен сертификат от EPA. Утре ако искате мога да го пусна защото го имам. Всички неща са си тествани и то в доста сериозни лаборатории. Всъщност има го и в сайта - http://www.polytron.bg/images/storie...tion.jpgИма и пълни данни от изпитания в независими лаборатории - на бензинови и дизелови двг-та. Има резултати и от лаборатории в Англия. Цитат: Всички тия неща си имат подпис и печат от хората които са го правили и лабораториите. Може да поискате и нотариус да ги провери. Съмнява ме, че когато си избирате масла все такъв съмнителен песимизъм цари.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Хе, все едно да взема документ от Кастрол, че Политрон е по-добър от тях. Вие чувате ли се какво искате???Покажете тук документ, на друг производител - това което вие искате от мен, го направете за друга марка.Документа за GDFC - показах, че продукта си има сертификат. Одобрен е от когото трябва. Спомага за по-чисти емисии - практиката го доказва. Това са доказали и от EPA.Не на последно място. Това е най-строго пазената тайна в света. Сега знак какво ще кажете пак, ма както и да е.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
е неуж тръгнахме от МТСсега се почна с добавка за която има някакъв документно - изкривяваш информациятапише само че е записан в регистрите им и отговаря на някакви екологични изискванияно не че при употребата и има такъв ефект, а просто самата добавка като състав не нарушава разни наредбии какво от това?...освен всичко не ви ли се струва че всички рекламни клипове са доста старичкиминали са по реда си в разни страни, сега е ред на България
Коментар
-
Danchojn написа:Какви за базите на маслата - От ПетролDanchojn написа:Твойта селения си постига ЕР качествата с твърди частици.Извод - Политрон е много по-добро и по-безопасно, с напълно различен хим. състав съвместим със всички лубриканти.Danchojn написа:http://www.facebook.com/video/video.php?v=2273863727489 Ето ви и по сериозни тестове. Не като мойте аматьорски.
Коментар
-
biser_as написа:Danchojn написа:Какви за базите на маслата - От ПетролPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Всички синтетични бази, без присадки, бягат от метала като дявол от тамян!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар