Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултат от използването на POLYTRON

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По-добре приятели :D
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Много се чудя защо въобще някой се занимава с тази БОЗА - Политрон???
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Danchojn написа:
        Sev написа:
        Danchojn написа:
        http://www.facebook.com/video/video.php?v=2273863727489Ето ви и по сериозни тестове. Не като мойте аматьорски.
        защо на всички снимки на колата на този пилот в нета има реклами на Мобил1 ?
        Няма значение това СЕВ. Говори се за МТС навсякъде. То е важното. Имаш ли МТС, защитата на двг се поема от него. Между другото, не знам дали ти е интересно, но според американците, дето са правели тук презентациите, маслата Мобил1 са най-добри. Това е тяхно мнение. Говоря, ако ги сравняваме с другите марки на пазара. Те самите си казаха, - "Ние не казваме, че останалите масла са лоши, но Политрон е много по по-добър".Та де да знам, може би ако клиповете се правят с реклами на съвсем посредствени масла, хората ще кажат - Абе глей ги тия, кво се правят, да тестват срещу МОБИЛ1 да ги видим. Но това са си мои мисли.
        чакай сегазначи Мобил му дават на тоя агент масло без паритой ги рекламираи накрая в някакво си клипче казва че сипва добавказащо по колата няма една лепенка на политрон?е нямам как да станеи кои са тези американци, които казват че Политрон е много по-добър?...имаше един сайт с тестове на отработени масла, ще го потърся
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          чакай сегазначи Мобил му дават на тоя агент масло без паритой ги рекламираи накрая в някакво си клипче казва че сипва добавказащо по колата няма една лепенка на политрон?
          Това за мен не е водещо.
          Sev написа:
          е нямам как да станеи кои са тези американци, които казват че Политрон е много по-добър?
          Представителите на Политрон
          Sev написа:
          ...имаше един сайт с тестове на отработени масла, ще го потърся
          Дай го да го видим. Интересно ще след определен пробег какви са мазилните им качества. Дано има такв резултат, щото за другите неща може да ги наблъскат с достатъчно присадки за да издържат.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            По-добре приятели :D
            Разбира се.

Коментар

Не съм специалист по моторните масла и не мога да кажа дали Политрон е добър продукт или не. Но в мен буди недоумение как такъв новаторски продукт, който уж превъзхожда всичко друго на пазара, не присъства в никакви резултати и анализи на големи специализирани лаборатории. Да не е световен заговор срещу марката Polytron? Има десетки сайтове за масла, в които се анализират, сравняват, откриват слабости и силни страни на всякакви марки масла, а обсъжданото в тази тема масло не се споменава и бегло дори. Може би е толкова добро, че не си заслужава дори да се обсъжда? Съответно като се потърси инфо за Polytron излизат тестове и класации за превъзходството му над конкуренцията, но само от сайта на неговия производител или свързани с него източници. Не броим Youtube или Facebook, защото там съм виждал и хора, ходещи по вода.... Само си размишлявам.....
              преди - TIPO
              сега - VOLVO XC60

Коментар

Това не е вярно.Например GDFC си има одобрен сертификат от EPA. Утре ако искате мога да го пусна защото го имам. Всички неща са си тествани и то в доста сериозни лаборатории. Всъщност има го и в сайта - http://www.polytron.bg/images/storie...tion.jpgИма и пълни данни от изпитания в независими лаборатории - на бензинови и дизелови двг-та. Има резултати и от лаборатории в Англия. Цитат: Всички тия неща си имат подпис и печат от хората които са го правили и лабораториите. Може да поискате и нотариус да ги провери. Съмнява ме, че когато си избирате масла все такъв съмнителен песимизъм цари.
                Прикачени файлове

Коментар

още нещов този клип се споменава за ASTMне знам защо, но в нета никъде няма инфо Политрон да е тестван от тяхсамо в БГ сайтове за масла се споменава ASTM

Коментар

Danchojn написа:
                    Това не е вярно.Например GDFC си има одобрен сертификат от EPA. Утре ако искате мога да го пусна защото го имам. Всички неща са си тествани и то в доста сериозни лаборатории. Всъщност има го и в сайта - http://www.polytron.bg/images/storie...tion.jpgИма и пълни данни от изпитания в независими лаборатории - на бензинови и дизелови двг-та. Има резултати и от лаборатории в Англия. Цитат: Всички тия неща си имат подпис и печат от хората които са го правили и лабораториите. Може да поискате и нотариус да ги провери. Съмнява ме, че когато си избирате масла все такъв съмнителен песимизъм цари.
                    Линкът, който си дал е одобрение от Агенцията за опазване на околната страна в САЩ. Какво доказва това? Спорът е друг.Можеш ли да дадеш документ или изследване, че Polytron е по-добър от останалите масла. И най-важното - източникът да не е сайтът на производителя, защото и в сайта на WS Телешоп ако отвориш, ще прочетеш, че ножовете им режат от презрял домат до стомана, но истината е съвсем друга.Не се засягай, че сме скептични, но както вече писах ситуацията е странна. Уникално добър продукт, пък инфо в нета за него - никакво. Бил най-добрият, но никъде независим източник не го дава като такъв и дори не го споменава като конкурент на другите масла.
                    преди - TIPO
                    сега - VOLVO XC60

Коментар

Хе, все едно да взема документ от Кастрол, че Политрон е по-добър от тях. Вие чувате ли се какво искате???Покажете тук документ, на друг производител - това което вие искате от мен, го направете за друга марка.Документа за GDFC - показах, че продукта си има сертификат. Одобрен е от когото трябва. Спомага за по-чисти емисии - практиката го доказва. Това са доказали и от EPA.Не на последно място. Това е най-строго пазената тайна в света. Сега знак какво ще кажете пак, ма както и да е.

Коментар

е неуж тръгнахме от МТСсега се почна с добавка за която има някакъв документно - изкривяваш информациятапише само че е записан в регистрите им и отговаря на някакви екологични изискванияно не че при употребата и има такъв ефект, а просто самата добавка като състав не нарушава разни наредбии какво от това?...освен всичко не ви ли се струва че всички рекламни клипове са доста старичкиминали са по реда си в разни страни, сега е ред на България

Коментар

Danchojn написа:
                          Какви за базите на маслата - От Петрол
                          На истинските синтетични и за съжаление на нас клиентите скъпи масла, базите няма нищо общо с петрола
                          Danchojn написа:
                          Твойта селения си постига ЕР качествата с твърди частици.Извод - Политрон е много по-добро и по-безопасно, с напълно различен хим. състав съвместим със всички лубриканти.
                          Кви твърди частици те гонят бря Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 това да не ти е избелваща паста за зъби с гранули Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 А как разбра, че политрон е по-безопасно и по-добро масло в тия ти кратки размисли в 3 реда, напрао ненам Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                          Danchojn написа:
                          http://www.facebook.com/video/video.php?v=2273863727489 Ето ви и по сериозни тестове. Не като мойте аматьорски.
                          Човек, кажи честно, че в това аматьорско клипче ти виждаш некви сериозни тестове и безспорни доказателства, че политрон превъзхожда в пъти всяко друга марка масло Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

GDFC беше пример.Ето и резултати, правени в независима лаборатория
                            Прикачени файлове

Коментар

biser_as написа:
                              Danchojn написа:
                              Какви за базите на маслата - От Петрол
                              На истинските синтетични и за съжаление на нас клиентите скъпи масла, базите няма нищо общо с петрола
                              Скъпите синтетични бази приятельо, не струват нищо сами по себе си ако няма присадки, а те се правят от петрол, правят се от цинк и т.н. Всички синтетични бази, без присадки, бягат от метала като дявол от тамян! Останалото изобщо не ми се коментира.

Коментар

Danchojn написа:
                                Всички синтетични бази, без присадки, бягат от метала като дявол от тамян!
                                Аам соре, че ще разочаровам приятелю, мма имаш още с кво да си обогатиш общата култура на тема масла Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Препоръчвам ти да прочетеш следното, за съжаление е на английски и ако имаш проблем с превода, пиши да помагам :The main types used in automotive oils are diesters and polyolesters. Like the group IV basestocksthey have uniform molecules and give superior performance and protection over petroleumbasestocks. These special stocks are used in all aviation engines due to their stability and durability.Esters are also polar (electro statically attracted to metal surfaces) which has great benefits.Това е описание на базовите съставки на група 5 при моторните масла, това са обикновенно и най-скъпите истински синтетични масла. Обърни внимание специално на това удебеленото и после пак можеш да ми обясняваш как синтетичните бази за нищо не стаат и как бягали от метала Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Working...
                                X