на някоя от срещите всеки да си донсе маслото, а Данчо уреда и ще тестваме :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
danzel-jtd написа:За мен няма нужда от доказване.Преди 1 ден сипах MTC и днес сутринта двигатела ми се стори с доста изчистен звук.А вътре направо мърка,все едно карам 5.5 AMG Който иска нека пробва,нищо негуби,само печелиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз карам с 5W40. Но пандата сбира 2.8л в картера. Но дори така, като пропуснеш 2-3 смени се е избило 2-3 пъти та и отгоре. Някъде напред споменах, че източих 10W40 на 4 години - километри не помня но на стенда проблем никакъв, което означава, че мазилните му качества са се запазили в пълна сила. Защото аз натискам точка в точка над 50Nm и амермера не мърда от виртуалната нула, камо ли да задере. Чисто новите масла не го могат Затова пак ще кажа, между Политрон и останалите марки, дори няма база за сравнение. Не че другите продукти са супер лоши и некачествени, но МТС е в пъти по-добър.А и май си прав, все тая ще е дори да покажа, но не ме мързи, мога да намеря време, стига да е наистина сериозно.Сега гледам и в алфа форума има дискусия. Пак пародия от мнения на хора незапознати с Политрон и без да си мръднат пръста да го опознаят, но плюят. Как е възможно, да се държи на това, как изглеждат тубите, как изглежда сайта, къде се намират и никой не го интересува, какво има вътре в тубите. Еми драги колеги, естерните синтетики, дето се славят за най-доброто, се предават в рамките на секунди ако натисна. А струват тройно на цената на Политрон.И знаете ли защо се занимавам да пиша - защото не бива да остане скрито за нас. Защо някои хора си мислят(От АЛФА форума, но може би и тук), че Eptech Corporation са длъжни да споменат, колко произвеждат, за къде и така нататък. Захранват голяяяяма индустрия и честно казано не им дреме. МТС не е нещо, което се открива всеки ден. Дори американците са казали - "Ние бяхме щастливи да открием продукта". Защо това да не промени света? Защо нешо което работи да е скрито за нас? Колко пъти сме мрънкали, абе те военните имат засекретени разработки. Но сега когато се предоставя възможност на хората, да докоснат наистина революцията в мазането, ние се дърпаме.Ми никой не е накаран на сила, но като не ти харесва, защо говориш срещу него, без да го познаваш. Тъпо е! Не е срамно да се каже "Не знам" Към никой нямам лоши чувства. Аз спечелих в този форум приятели и се надявам още такива да спечеля. Да сте живи и здрави.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Искам да попитам нещо. Ползвам Политрон 10W40 последните 30 000 км. Смятам сега, преди смяната, да сложа от тази добавкаhttp://magazin.maslaigresi.com/dobav...a.htmlедин колега със същия като моя двигател е спрял шума от повдигачите с нея, моите тракат от както съм я купил. Възможно ли е да има някакъв негативен ефект от взаимодействието с МТС, тъй като гледам, че и тя е "против износване"?
Коментар
-
Двете неща няма да си повлияят. Но ако си карал наистина 30 000км с политрон, забрави тази добавка да се свърже с метала, там където е навлезнало МТС.Тази добавка разчита на твърди частици да уплътни. Може и да подейства, на местата където Няма триене. Ама това е все едно да сипеш по-гъсто масло. Не бих я ползвал, но нямам опит с нея. С подобни такива съм имал вземане даване и след време не са имали положителен резултат. Разчита да реметализира едни вид. Но категорично МТС няма да се сбие с него, но и няма да му позволи да действа в точките на триене, където вече се е разположил.Но пък не пречи да пробваш.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Tomny ако с другата добавка повдигачите утихнат, то значи има неща, които политрона не може На мен пък ми е интересно какво ще се случи, ако към двигателното масло с политрон се добави антифриз? Защото по тестовете добавят вода, но общо взето никой не кара само с вода...Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000