Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултат от използването на POLYTRON

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

МТС - не е добавка, това е концентрат за обработка на метал.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

същото :D
      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Ето резултата от тест на най-скъпите масла на пазара и политрон. Преди малко приключих с поредните. Няма да споменавам марки, защото е излишно. Резултата е един и същ. Политрон убива всичко. Малкото петно не е износване, а една полирана точка и това сслед като беше вече махната ваничката с масло и около 5 мин над 150Nm. натиск - толкова издържах. Голямото износване се получава от лубрикантите без МТС и се случва в рамките на 10сек. ако натисна сериозно с 25-30Nm. Изписаха се големи глупости за Политрон, но реалността, е че това е продукт на бъдещето и тепърва ще се говори за него. Страшно много се интересувам за него, и който иска да научи да пита. Който не иска да си седи с консерватизма и предписанията на производителя и да им пълни гушите с пари за резервни части.
        Прикачени файлове

Коментар

Още една снимка. Това отгоре, дето не се вижда много е резултата след МТС. Една полирана точка...............
          Прикачени файлове

Коментар

Коментар

Имаме поредната кола поправена с Политрон. Автоматик, едвам зацепващ и сяцащ, след 2км с МТС в маслото няма и помен от проблема. А му предлагаха сваляне на скоростната и ремонт за 900лв. Дали не е по-евтино

Коментар

"Малко" прекалих с пробега за предварително третиране на двигателя с МТС до сега съм минал вече 1270км В средата на другата седмица ще направя смяна на маслото с Политрон. Има ли някакъв проблем че ще го покарам още малко?
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Категорично НЕ! Все пак не превишавай 2000км, защото не се знае, какво е съборило в маслото!

Коментар

Онзи ден тествах Политрон 10/40 на 20 000км източено от дизел. До 50Nm нямаше проблем. Нагоре не съм и натискал, няма и смисъл. Чисто ново масло, със същите дизелови спецификации дигна 200mA само от тежестта на динамометричния ключ. Задра на 15Nm. Просто няма база за сравнение.

Коментар

Току що ми се обадиха. Крайслер вояджер дизел - глъхнеше и нямаше мощност във високите обороти. Преди броени дни бе обработен с Политрон GDFC. Вече всичко му е ОК. Не знам колко км, но проблема е решен.

Коментар

Danchojn написа:
                        Онзи ден тествах Политрон 10/40 на 20 000км източено от дизел. До 50Nm нямаше проблем. Нагоре не съм и натискал, няма и смисъл. Чисто ново масло, със същите дизелови спецификации дигна 200mA само от тежестта на динамометричния ключ. Задра на 15Nm. Просто няма база за сравнение.
                        Къде се намира въпросната машинка/уред?
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

При мен

Коментар

BO написа:
                            Къде се намира въпросната машинка/уред?
                            Danchojn написа:
                            При мен
                            Аз вече не знам какво да мисля, и затова предлагам, всички "Тома Неверковци" (включително и аз ), да отидем задружно на гости на Danchojn, и лично да направим експеримента.
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

За мен няма нужда от доказване.Преди 1 ден сипах MTC и днес сутринта двигатела ми се стори с доста изчистен звук.А вътре направо мърка,все едно карам 5.5 AMG Който иска нека пробва,нищо негуби,само печели

Коментар

Аре де. И си донесете вашите масла дето мислите, че ви спасяват двг Многооооо изненадани ще бъдете

Коментар

Working...
                                X