МТС - не е добавка, това е концентрат за обработка на метал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ето резултата от тест на най-скъпите масла на пазара и политрон. Преди малко приключих с поредните. Няма да споменавам марки, защото е излишно. Резултата е един и същ. Политрон убива всичко. Малкото петно не е износване, а една полирана точка и това сслед като беше вече махната ваничката с масло и около 5 мин над 150Nm. натиск - толкова издържах. Голямото износване се получава от лубрикантите без МТС и се случва в рамките на 10сек. ако натисна сериозно с 25-30Nm. Изписаха се големи глупости за Политрон, но реалността, е че това е продукт на бъдещето и тепърва ще се говори за него. Страшно много се интересувам за него, и който иска да научи да пита. Който не иска да си седи с консерватизма и предписанията на производителя и да им пълни гушите с пари за резервни части.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
"Малко" прекалих с пробега за предварително третиране на двигателя с МТС до сега съм минал вече 1270км В средата на другата седмица ще направя смяна на маслото с Политрон. Има ли някакъв проблем че ще го покарам още малко?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Онзи ден тествах Политрон 10/40 на 20 000км източено от дизел. До 50Nm нямаше проблем. Нагоре не съм и натискал, няма и смисъл. Чисто ново масло, със същите дизелови спецификации дигна 200mA само от тежестта на динамометричния ключ. Задра на 15Nm. Просто няма база за сравнение.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Онзи ден тествах Политрон 10/40 на 20 000км източено от дизел. До 50Nm нямаше проблем. Нагоре не съм и натискал, няма и смисъл. Чисто ново масло, със същите дизелови спецификации дигна 200mA само от тежестта на динамометричния ключ. Задра на 15Nm. Просто няма база за сравнение.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар