gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Danchojn написа:Имам отработено такова.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Danchojn написа:Да, темата беше за споделяне на опит с продуктите на Политрон. Да научим още нещо и то да бъде полезно, но уви само спорове, което е съвсем нормално за тези геогравски ширини.Fiat Bravа'96 1,6 16v 90к АГУ LOVATO
Коментар
-
Интересно, защо още не съм го видял това масло във Ws Teleshop ? Пробвайте да го горите с оксижен, сложете го в микровълновата, направете с него попара на кучето и вижте как ще го изходи - дали няма да е пресечено деОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Здравейте, колеги, днес се регистрирах тук, случайно попаднах на темата и ми се ще да се включа с каквото мога. Прочетох постовете тук, къде се посмях, къде не.. Продавах масла и добавки от най-висок клас последните две години, почти ежеседмично правех тестове с фрикшън-метър и динамометричен ключ на всевъзможни марки и видове смазочни материали, черпех информация и впечатления от най-доброто място за такива- мотор-спорта. Не знам много, но знам не малко, тоест-достатъчно за едно основно ниво на познания в областта на лубрикантите. За "Политрон".. Антифрикционната им добавка е може би единствената след една друга (тоест-след най-издържливата такава, която са ми пипали ръцете), която би могла да свърши някаква работа, но много зависи за какво става дума. Имам информация къде са и силните и къде-слабите страни. Маслата им са едни най-обикновени петролни масла, добавките- нищо ново и непознато. Изказвам се така кратко, защото темата е интересна, но дълга, нуждае се от подробни разяснения, за да може човек да започне да разбира за какво става дума, най-общо казано, в тази сфера. Ще се радвам да споделя това, което знам, с всички, които искат да научат нещо ново, или нещо повече. Пак казвам, не съм корифей, но и малкото инфо по даден въпрос е от полза. Ще се радвам, ако мога да отговоря на някой въпрос.Поздрави!
Коментар
-
Димитър Анев написа:Здравейте, колеги, днес се регистрирах тук, случайно попаднах на темата и ми се ще да се включа с каквото мога. Прочетох постовете тук, къде се посмях, къде не.. Продавах масла и добавки от най-висок клас последните две години, почти ежеседмично правех тестове с фрикшън-метър и динамометричен ключ на всевъзможни марки и видове смазочни материали, черпех информация и впечатления от най-доброто място за такива- мотор-спорта. Не знам много, но знам не малко, тоест-достатъчно за едно основно ниво на познания в областта на лубрикантите. За "Политрон".. Антифрикционната им добавка е може би единствената след една друга (тоест-след най-издържливата такава, която са ми пипали ръцете), която би могла да свърши някаква работа, но много зависи за какво става дума. Имам информация къде са и силните и къде-слабите страни. Маслата им са едни най-обикновени петролни масла, добавките- нищо ново и непознато. Изказвам се така кратко, защото темата е интересна, но дълга, нуждае се от подробни разяснения, за да може човек да започне да разбира за какво става дума, най-общо казано, в тази сфера. Ще се радвам да споделя това, което знам, с всички, които искат да научат нещо ново, или нещо повече. Пак казвам, не съм корифей, но и малкото инфо по даден въпрос е от полза. Ще се радвам, ако мога да отговоря на някой въпрос.Поздрави!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Димитър Анев написа:Антифрикционната им добавка е може би единствената след една друга (тоест-след най-издържливата такава, която са ми пипали ръцете), която би могла да свърши някаква работа, но много зависи за какво става дума. Имам информация къде са и силните и къде-слабите страни. Маслата им са едни най-обикновени петролни масла, добавките- нищо ново и непознато.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар