Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултат от използването на POLYTRON

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gamma написа:
    Sev написа:
    с отстъпката цената е 32 лева
    За литър ли? ’найш к’ъв Кастрол ще си взема за тез’ пари
    Sev говори за МТС-то, не за маслото.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Sev написа:
      с отстъпката цената е 32 левапри тези цени, на които в момента може да се намери масло не виждам смисъл да се ползват такива продукти
      Всеки си знае какво ще прави.........

Коментар

Темата май отива на безмислен и безинтересен спор
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Да, темата беше за споделяне на опит с продуктите на Политрон. Да научим още нещо и то да бъде полезно, но уви само спорове, което е съвсем нормално за тези геогравски ширини.

Коментар

Danchojn, случайно да имаш останало масло Политрон, да ми дадеш да забъркам една вълшебна смес?
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Имам отработено такова.

Коментар

Danchojn написа:
                Имам отработено такова.
                Ами аз имам "ново", не работило такова от друга марка и искам да сравня какво ще стане, ако набутам вода, кал, кола, спирт и всякакви такива неща.Ако не ти е ценно задели ми едно 500мл шише от минерална вода примерно, за да правя експеримента
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Немаш грижи, и 4литра мога да ти дам, ма ново нямам в момента.

Коментар

Danchojn написа:
                    Да, темата беше за споделяне на опит с продуктите на Политрон. Да научим още нещо и то да бъде полезно, но уви само спорове, което е съвсем нормално за тези геогравски ширини.
                    Без да ми се сърдиш.Да те попитам имали промяна в цената към по ефтино.
                    Fiat Bravа'96 1,6 16v 90к АГУ LOVATO

Коментар

Защо да се сърдя Цените на Политрон не са променяни.

Коментар

Интересно, защо още не съм го видял това масло във Ws Teleshop ? Пробвайте да го горите с оксижен, сложете го в микровълновата, направете с него попара на кучето и вижте как ще го изходи - дали няма да е пресечено де
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                          Интересно, защо още не съм го видял това масло във Ws Teleshop ? Пробвайте да го горите с оксижен, сложете го в микровълновата, направете с него попара на кучето и вижте как ще го изходи - дали няма да е пресечено де

Коментар

Здравейте, колеги, днес се регистрирах тук, случайно попаднах на темата и ми се ще да се включа с каквото мога. Прочетох постовете тук, къде се посмях, къде не.. Продавах масла и добавки от най-висок клас последните две години, почти ежеседмично правех тестове с фрикшън-метър и динамометричен ключ на всевъзможни марки и видове смазочни материали, черпех информация и впечатления от най-доброто място за такива- мотор-спорта. Не знам много, но знам не малко, тоест-достатъчно за едно основно ниво на познания в областта на лубрикантите. За "Политрон".. Антифрикционната им добавка е може би единствената след една друга (тоест-след най-издържливата такава, която са ми пипали ръцете), която би могла да свърши някаква работа, но много зависи за какво става дума. Имам информация къде са и силните и къде-слабите страни. Маслата им са едни най-обикновени петролни масла, добавките- нищо ново и непознато. Изказвам се така кратко, защото темата е интересна, но дълга, нуждае се от подробни разяснения, за да може човек да започне да разбира за какво става дума, най-общо казано, в тази сфера. Ще се радвам да споделя това, което знам, с всички, които искат да научат нещо ново, или нещо повече. Пак казвам, не съм корифей, но и малкото инфо по даден въпрос е от полза. Ще се радвам, ако мога да отговоря на някой въпрос.Поздрави!

Коментар

Димитър Анев написа:
                              Здравейте, колеги, днес се регистрирах тук, случайно попаднах на темата и ми се ще да се включа с каквото мога. Прочетох постовете тук, къде се посмях, къде не.. Продавах масла и добавки от най-висок клас последните две години, почти ежеседмично правех тестове с фрикшън-метър и динамометричен ключ на всевъзможни марки и видове смазочни материали, черпех информация и впечатления от най-доброто място за такива- мотор-спорта. Не знам много, но знам не малко, тоест-достатъчно за едно основно ниво на познания в областта на лубрикантите. За "Политрон".. Антифрикционната им добавка е може би единствената след една друга (тоест-след най-издържливата такава, която са ми пипали ръцете), която би могла да свърши някаква работа, но много зависи за какво става дума. Имам информация къде са и силните и къде-слабите страни. Маслата им са едни най-обикновени петролни масла, добавките- нищо ново и непознато. Изказвам се така кратко, защото темата е интересна, но дълга, нуждае се от подробни разяснения, за да може човек да започне да разбира за какво става дума, най-общо казано, в тази сфера. Ще се радвам да споделя това, което знам, с всички, които искат да научат нещо ново, или нещо повече. Пак казвам, не съм корифей, но и малкото инфо по даден въпрос е от полза. Ще се радвам, ако мога да отговоря на някой въпрос.Поздрави!
                              Колега,сподели силните и слаби страни на добавката МТС.Развенчай мита за чудото на техниката наречено МТС.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Димитър Анев написа:
                                Антифрикционната им добавка е може би единствената след една друга (тоест-след най-издържливата такава, която са ми пипали ръцете), която би могла да свърши някаква работа, но много зависи за какво става дума. Имам информация къде са и силните и къде-слабите страни. Маслата им са едни най-обикновени петролни масла, добавките- нищо ново и непознато.
                                Най-после човек, който се е потрудил преди да даде мнение. На мен ще ми е интересно да споделиш, кои са силните и слаби страни. Честно казано слаби аз лично не съм видял, но човек се учи непрекъснато. Ще е интересно да науча и коя според теб е по-добрата от политрон добавка. Но нека уточним - ДОБАВКА - това е нещо, което подобрява маслото. Политрон нищо не прави на маслото, той не е добавка. Поздрави и от мен.

Коментар

Working...
                                X