Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултат от използването на POLYTRON

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам защо все още продължавате тези безсмислени дискусии и да продължавате да "вярвате" че все още има "чудеса" на света и че човекът който от месеци се опитва да ви убеди в чудесата ,но същевременно "няма време и не иска да се занимава"....но има време и не спира да твърди и защитава тоз продукт.....това от доста месеци го "слушам" и се чудя кога ли ще спре.....
    Danchojn написа:
    ogi28b написа:
    Ами предвид това, че човекът от лабораторията каза "Дайте проба за анализ" - кой трябва да даде пробата, за да разберем кой е "виновен" за липсата на резултати?
    Оги, защото отправеното предизвикателство към Политрон е тук във Форума! Още тогава писах, че е нужно да се свърже с вносителя. Ако искаш Ти пък му се обади и разговаряйте. Аз лично не искам и нямам време да се занимавам. Освен това, както казват колегите, за да е реален резултата, отиват в някой магазин и купуват едно МТС и правят каквото ще правят - НО ПУБЛИЧНО.
    пп.Па се оказва че и винаги и на место е информиран за къде и какво се случва с този продукт и автомобил "третиран" с него че даже клипчета и прочие прилагаме....ма си немаме време по принцип.... .....абе МАНИ.... "ние у нашиО край ядеме доматите с колците..." :D Бегий Баце
    LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
    LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
    LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
    Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
    Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Ех, когато човек не разбира нещо, то за него е чудо
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
        Ех, когато човек не разбира нещо, то за него е чудо
        Извини ме за въпроса, но защо имам чувството, че си дилър на ПОЛИТРОН, и си търсиш клиенти ? Досега несъм видял двигател дори и с М8Д да блокира с вода в маслото за няма и 5 километра. Лада 1500 се прибра от Бургас до Русе с вода в маслото, и не блокира. Какво толкова му е уникалното на ПОЛИТРОН ? Дори на клипчето се вижда че маслото в легена е започнало да се пресича. Лошото качество на клипа не скрива това от очите на тези които са виждали пресечено масло.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Добре де.Дайте да съберем по 5лв и да вземем една кола за бракуване и ги тестваме едната с политрон другата с друго масло.Ако искара колкото колата с Политрона без да блокира работата е ясна
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            Извини ме за въпроса, но защо имам чувството, че си дилър на ПОЛИТРОН, и си търсиш клиенти ?
            Не си първият, нито ще си последният, който ме обвинява в това. Вече свикнах..............

Коментар

MartoModev написа:
              Добре де.Дайте да съберем по 5лв и да вземем една кола за бракуване и ги тестваме едната с политрон другата с друго масло.Ако искара колкото колата с Политрона без да блокира работата е ясна
              Политрон не е създаден да вдига трошки от моргите. Той не възтановява метал. Нито може да замени моторното масло. Той е създаден да се пребори с основният проблем - Триенето.

Коментар

Не да ги възтановяваме.Имах предвид някой гнилоч но с работещ двидател.И после в надин и пак ще си избиеме парите
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Нямам нищо против.Ето цитат от реален потребител, направил си труда за реални резултати.Бих искал да споделя с вас резултатите от проведения днес тест за остатъчната годност, в проценти на маслото, което използвам (синтетично Yacco VX600,SAE5W40), след третирането му с концентрат за обработка на метал POLYTRON MTC. Да поясня, че съм спазил всички изисквания на производителя на "политрон" - сложил съм от концентрата в старото масло (което беше същото - Yacco VX600, SAE5W40), карал съм с него 850 км., след което го смених с настоящото и сложих отново от концентрата. До днес, с тази смес от масло и концентрат съм изминал 13000 км. Резултатът от проведения днес тест е 87% годно.Ето и линка http://www.citroen-bg.net/forum/view...30Всички останали мнения са усещащи

Коментар

Тези 87% какво показват? Кое е годно, кой показател се изследва? Преди добавката и с миналото масло колко процента е било годно?
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

По принцип се проверява алкалният запас и вискозитета. Колко е било преди това незнам, но това масло не е за дълъг интервал на смяна.

Коментар

VX600 отговаря на Long Life стандарт на BMW и GM тоза добавка всеки път ли се сипва при смяна на маслото?защото ако е така малко скъпичко излиза35 лева добавка и 40 лева масло (това го смятам за моята кола)по-добре да сменям маслото на 15 000 без добавка , вместо на 25 000 ако се ползва добавката
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Опа, наистина отговаря извинявам се. Заблудих се с друго.А най-добре директно Политрон масло. Освен това за Форума има официално 20%отстъпка. Иначе не е задължително на всяка смяна. :D

Коментар

Добре де, кой ще ми подари един асинхронен двигател около 1kW или дори 500W. Наемам се да направя стенд за тестване на смазочни материали. На някоя среща ще го донеса и всеки да си пробва каквото иска. Предлагам го щото явно, колкото и тестове да се правят пак няма да е ясно. Аз имам подобно нещо но е прекалено слабичко. Това ще е полезно не само да видим политрон, за всичко ще става.

Коментар

с отстъпката цената е 32 левапри тези цени, на които в момента може да се намери масло не виждам смисъл да се ползват такива продукти
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                                с отстъпката цената е 32 лева
                                За литър ли? ’найш к’ъв Кастрол ще си взема за тез’ пари
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X