Здравейте! Казвам се Антон Паличев и работя в университет "Проф. д-р Асен Златаров"- Бургас. В университета имаме лицензирана лаборатория за изследване на горива и нефтопрдукти. Искам да отправя предизвикателство към рекламодателите. Дайте проба за анализ при нас.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PALICHEV написа:Здравейте! Казвам се Антон Паличев и работя в университет "Проф. д-р Асен Златаров"- Бургас. В университета имаме лицензирана лаборатория за изследване на горива и нефтопрдукти. Искам да отправя предизвикателство към рекламодателите. Дайте проба за анализ при нас.Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
Здравейте г-н Паличев,Моля да предоставите по-подробна информация какво е необходимо за изследване на един или няколко вида масло. Какво количество е необходимо да Ви се достави и каква е цената и срока за едно изследване. Какви крайни резултати можете да представите и как те биха могли да бъдат полезни на един потребител.Поздрави !Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
PALICHEV написа:Здравейте! Казвам се Антон Паличев и работя в университет "Проф. д-р Асен Златаров"- Бургас. В университета имаме лицензирана лаборатория за изследване на горива и нефтопрдукти. Искам да отправя предизвикателство към рекламодателите. Дайте проба за анализ при нас.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Май никой нищо не е правил.Автомобила, обект на тази тема, с чиста съвет мога да кажа, че бе СПАСЕН ОТ ПОЛИТРОН. Около 2 седмици автомобила е бил каран с МНОГО МНОГО МНОГО вода. Сега ще обясна. Съседа(и мой приятел), чийто е автомобила, както винаги спира и зарежда до горе на ОМВ на Цариградско шосе. След два, три дни вече осезаемо забелязва, че като че ли автомобила не върви като преди. Говорихме с него, но аз нямах време да му обърна внимание. Чак следващата седмица, пак се засякохме и той ми каза че баира за Драгалевци трябва да го качва на вече 1-ва. Разбрахме, че няма какво да се чака и решихме да видим какво се случва. Мотора беше топъл, отваряйки капачката на капака ме лъхна страшна пара. Веднага проверихме по метода на запалката и пламъка за вода ли става въпрос и вече бяхме сигурни.ДВГ няма как да се напълни с вода освен през горивото. Молекулата на водата е малка и покрай сегментите спокойно минава. Всичкото гориво от филтъра до помпата включително източихме в шише - 2/3 се отдели вода. Няма смисъл повече да пиша, всеки да си направи изводите. Маслото беше разбира се сменено, отново със същото Политрон 10W40. ДВГ поразглобен докъдето може да се почисти, а за самият него никакви проблеми. Към момента автомобила се движи с нафта от ЕКО и проблем няма.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Много го хвалят http://maslapolytron.alle.bg/%D0%BC%...ron-sae-10w40/ , но ми звучи като реклама от ВС Телешоп. Знам ли, може и да е кадърно.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ogi28b написа:Ами предвид това, че човекът от лабораторията каза "Дайте проба за анализ" - кой трябва да даде пробата, за да разберем кой е "виновен" за липсата на резултати?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Оказа се, че на последният тест в Бургас автомобила е управляван от представител на Нисан Форума. Ето какво е споделил. http://www.nissanbg.com/forum/viewto...rt=105Айде посочете ми автомобил, на който е правено същото и после да си тръгне на ход без проблеми. На този това му е за 3-ти път.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Оказа се, че на последният тест в Бургас автомобила е управляван от представител на Нисан Форума. Ето какво е споделил. http://www.nissanbg.com/forum/viewto...rt=105Айде посочете ми автомобил, на който е правено същото и после да си тръгне на ход без проблеми. На този това му е за 3-ти път.
Коментар
-
Като гледам, буталата са доста жълти за редовно обслужван автомобил :D Не знам за това клипче, но мога да ти покажа един Ярис, каран само с Мобил1(е поне последните 6 смени) и вътре е смрад...............Даже се чудя дали да не му щракна някоя друга снимка, щото сега ще се почва с Политрон. Не става въпрос, че ще караш 5 живота автомобила. Говорим за отсъствие на сериозни проблеми и спестяване на пари.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар