Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултат от използването на POLYTRON

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега @Danchojn, би ли коментирал този коментар:
    Добре, де. Що не показахте снимки на биелните лагери преди и след теста. И тест от рода на обиколка около сервиза нищо не показва. В реални условия пукнеш ли картер може и да не разбереш и да си караш колата с километри както си караш нормално. А не с 5 км да се влачиш около сервиза. Направете теста както си трябва. Разглобете мотора, покажете състоянието на лагерите, на буталата, сегментите, пуловете на повдигачите след това източете маслото и карайте примерно 10 км нормално каране и след това пак покажете снимки на всички тези части. Ако се прибере колата на ход де.Искам да кажа, че всяка една кола ще издържи 10 - 15 мин работа без масло. Ако е студена дори повече. Дори и да затегне като изстине и и се налее масло ще работи пак тракаща както трака и вашия мотор...Да не говорим, че старите двигатели не са претенциозни към маслата и са много по-издържливи. Пробвайте това на кола модел (не производство) след 98-ма година, и да видим....
    Защото мисля всички, ще се съгласите, че всяка кола без хидравлични повдигачи би издържала този тест, това е ясно и на 15 годишния ми син.

Коментар

avdjiqta написа:
      Искам да кажа, че всяка една кола ще издържи 10 - 15 мин работа без масло. Ако е студена дори повече. Дори и да затегне като изстине и и се налее масло ще работи пак тракаща както трака и вашия мотор...
      [/quote]Е, последната, коята беше тествана и на мен известна, работи цял ден без масло на празен ход.Пишете си каквото искате. Ваше право е.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
        avdjiqta написа:
        Искам да кажа, че всяка една кола ще издържи 10 - 15 мин работа без масло. Ако е студена дори повече. Дори и да затегне като изстине и и се налее масло ще работи пак тракаща както трака и вашия мотор...
        Е, последната, коята беше тествана и на мен известна, работи цял ден без масло на празен ход.Пишете си каквото искате. Ваше право е.[/quote]Ами пиша си и без да ме съветваш, мое право е, гледам единия са го баннали, дано не са фенове на политрон и от форума Просто ми се струва доста съмнително "революционната смазочна технология" корпорацията eptech, която няма и сайт в интернет, да реши от целия свят да я дистрибутира в Сърбия и България и май Гърция прочетох... ти как мислиш?И тази очевадна реклама тук:http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10167В която участвате и вие май ви заключиха темата... хората така са устроени... обичат да вярват на приказки .. защо в Испания, Германия, Белгия не мога да си купя политрон?И много празни приказки изприказвахте, не можах да изчета всички мнения по темата, но така и нито едно доказателство, в самото начало ви казаха, нищо не доказвате с един махнат капак на клапани...

Коментар

avdjiqta написа:
          И тази очевадна реклама тук:http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10167
          Човека пуснал тази тема, е мой приятели няма нищо общо вносителя. За него и неговият автомобил съм споменавал в този форум и по друг повод, но не смятам да търся за да доказвам. Преценил е, пуснал си е темата. Невиждам какво лошо има. Това, че е споменал и мои резултати, нямам нищо против, щом така е преценил.

Коментар

Danchojn написа:
            avdjiqta написа:
            Човека пуснал тази тема, е мой приятели няма нищо общо вносителя. За него и неговият автомобил съм споменавал в този форум и по друг повод, но не смятам да търся за да доказвам. Преценил е, пуснал си е темата. Невиждам какво лошо има. Това, че е споменал и мои резултати, нямам нищо против, щом така е преценил.
            И на зайците ми им е ясно, че правиш реклама, кой какво пуснал, как ще се извиниш, как ще помолиш настоятелно да ти заключат темата, че само споделяш опит.. напълно безмислено Регистрирал си се във повечето автомобилни форуми да ми хвалиш едно масло, еми реклама правиш, защо да се хабиш иначе да изпишеш роман 400 страници...Както виждам достатъчно са се опитали да ти обяснят, че нищо не доказваш с писанията си. Това е като ония гривни дето ти променят енергийния баланс или като рекламите на вс телешоп с адските ножове дето режат титан - режисирани филмчета. Защо като това масло е толкова велико голямата американска корпорация е решила да го продава само в Сърбия и България? Защо го няма никъде в европа?? Защо не е сертифицирано по ACEA? Филмчета може да гледам всякакви, ти фантастични филми не си ли гледал? Къде му е спецификацията по АCEA на това масло? А одобрението на един производител на ЛЕКИ автомобили? На един единствен ми покажи. Ето виждаш ли? Няма! Показваш ми едни филмчета и толкова настоятелно обясняваш как колата ти работела без антифриз загряла, обаче на клипчетата не загрявала без антифриз.. ама сложни химически процеси стават с тва масло.. не си сигурен и ти ... Има си спецификации и одобрения за тия неща, а не рекламни филмчета, това масло ги няма, сам по себе си този факт говори, че това е бошлаф работа...

Коментар

Ти да не си neonglow. Нищо чудно, като гледам какво пишеш. Както каза не си прочел всичко в темата. Сигурно така си чел и за Политрон. Айде добре.

Коментар

Danchojn написа:
                Ти да не си neonglow. Нищо чудно, като гледам какво пишеш. Както каза не си прочел всичко в темата. Сигурно така си чел и за Политрон. Айде добре.
                Спецификация по ACEA и по одобрен стандарт за леки автомобили... иначе и аз мога да ти направя клипче, как карам с ракия преварена и да ти кажа, как дига 100 коня ...

Коментар

[quote="avdjiqta"]
                  Danchojn написа:
                  avdjiqta написа:
                  Както виждам достатъчно са се опитали да ти обяснят, че нищо не доказваш с писанията си. Това е като ония гривни дето ти променят енергийния баланс или като рекламите на вс телешоп с адските ножове дето режат титан - режисирани филмчета. Защо като това масло е толкова велико голямата американска корпорация е решила да го продава само в Сърбия и България? Защо го няма никъде в европа?? Защо не е сертифицирано по ACEA? Филмчета може да гледам всякакви, ти фантастични филми не си ли гледал? Къде му е спецификацията по АCEA на това масло? А одобрението на един производител на ЛЕКИ автомобили? На един единствен ми покажи. Ето виждаш ли? Няма! Показваш ми едни филмчета и толкова настоятелно обясняваш как колата ти работела без антифриз загряла, обаче на клипчетата не загрявала без антифриз.. ама сложни химически процеси стават с тва масло.. не си сигурен и ти ... Има си спецификации и одобрения за тия неща, а не рекламни филмчета, това масло ги няма, сам по себе си този факт говори, че това е бошлаф работа...
                  Ако толкова много беше заинтересуван, досега щеше да си драснал едно писмо до производителя. Може пък да си, не знам. Да, няма си пасажерските ACEA, защо аз незнам. Но всеки може да направи тестове и сравнения, при добро желание. Не че потребителя е длъжен, но на пазара ни има много много боклуци и ако съм доволен от нещо, ще говоря за него както за Политрон. Като не ти харесва, не го използвай. Качественият продукт, рано или късно се доказва. Важното е да сме живи и здрави. Ламарините на заден план. Хайде, че отиде деня. Лек ден.

Коментар

[quote="Danchojn"]
                    avdjiqta написа:
                    Danchojn написа:
                    avdjiqta написа:
                    Както виждам достатъчно са се опитали да ти обяснят, че нищо не доказваш с писанията си. Това е като ония гривни дето ти променят енергийния баланс или като рекламите на вс телешоп с адските ножове дето режат титан - режисирани филмчета. Защо като това масло е толкова велико голямата американска корпорация е решила да го продава само в Сърбия и България? Защо го няма никъде в европа?? Защо не е сертифицирано по ACEA? Филмчета може да гледам всякакви, ти фантастични филми не си ли гледал? Къде му е спецификацията по АCEA на това масло? А одобрението на един производител на ЛЕКИ автомобили? На един единствен ми покажи. Ето виждаш ли? Няма! Показваш ми едни филмчета и толкова настоятелно обясняваш как колата ти работела без антифриз загряла, обаче на клипчетата не загрявала без антифриз.. ама сложни химически процеси стават с тва масло.. не си сигурен и ти ... Има си спецификации и одобрения за тия неща, а не рекламни филмчета, това масло ги няма, сам по себе си този факт говори, че това е бошлаф работа...
                    Ако толкова много беше заинтересуван, досега щеше да си драснал едно писмо до производителя. Може пък да си, не знам. Да, няма си пасажерските ACEA, защо аз незнам. Но всеки може да направи тестове и сравнения, при добро желание. Не че потребителя е длъжен, но на пазара ни има много много боклуци и ако съм доволен от нещо, ще говоря за него както за Политрон. Като не ти харесва, не го използвай. Качественият продукт, рано или късно се доказва. Важното е да сме живи и здрави. Ламарините на заден план. Хайде, че отиде деня. Лек ден.
                    Danchojn написа:
                    Ако толкова много беше заинтересуван, досега щеше да си драснал едно писмо до производителя. Може пък да си, не знам.
                    Дай ми адреса, моля, бих им писал.
                    Danchojn написа:
                    но всеки може да направи тестове и сравнения, при добро желание. Не че потребителя е длъжен, но на пазара ни има много много боклуци и ако съм доволен от нещо, ще говоря за него както за Политрон.
                    Аз досега не съм правил тестове и сравнения на маслата, мисля, че и 100% от потребителите тук не са си купували по 1 литър за 20-50лв 10 различни масла да им правят тест... Ти как им правиш тестове на маслата? Или както им пишат във фейсбук групата потребителите: "Страшно съм доволен, просто продуктът е невероятен" и като написах как така е невероятен, какво се промени в работата на мотора ... и ме изтриха направо.. евала.. Мисля, че с това каза всичко:
                    Danchojn написа:
                    Да, няма си пасажерските ACEA, защо аз незнам.

Коментар

avdjiqta написа:
                      Мисля, че с това каза всичко:
                      Danchojn написа:
                      Естествено, има по-важните.ep_tech@msn.com

Коментар

Danchojn написа:
                        avdjiqta написа:
                        Мисля, че с това каза всичко:
                        Danchojn написа:
                        Естествено, има по-важните.ep_tech@msn.com
                        Би ли ни просветлил кои са по-важните спецификации за европейски автомобили от ACEA и съответните одобрения на всеки отделен производител, които като човек работил в автомобилната индустрия мога да ти обясня, че се извършват на 3 двигателя от различните типове, дизел, бензин и с принудително пълнене, понеже останалите споделят сплави и части с тях. Двигателя се пуска на определени редуващи се режими и обороти и накрая на пълна газ. Тези тестове са доста сериозни и изискват също така сериозна подготовка и разбира се двигателите, които после им се подменят повечето части, ако не целите. Ако не правиш реклама, как може сам да си вярваш, че революционната технология е позната само в България и Сърбия.. няма нито едно одобрение от европейски производител и нито едно сертифициране. Говори с някой металург да ти обясни какви са тия процеси, променят "повърхостната кристална решетка на метала" при.. колко градуса.. или те само го заливаш и му се променя кристалната решетка.. просто да ти кажа, лошо ми става като ги чета тия глупости. Ама много хора са като овце и не ги знаят тия работи и си купуват гривни PowerBalance и после разправят как просто се чувстват невероятно.. По-добре да не споря с теб, явно освен с рекламни клипчета с друго няма да се опиташ да ме убедиш. Горе си писал, че имаш неоспорими доказателства и документи, как политрон наистина десйтва.. дочетох темата и си писал, че като сипеш политрон и колянов вал после не може да шлайфаш... Тва някой стругар няма ли да се намери да ти отговори, как аджеба като полееш един вал с масло и после чупи на струга ножа.... то глупости ли са да ги опишеш.. направо... пак ще кажа: прост народ - слаба държава

Коментар

То преди години черните дупки съществуваха само в игралните фантастични филми, пък се оказа, че са истински.Това, че хората неразбират някои неща, не значи, че не може или че не е постижимо.Прекратявам спора, защото е безмислен.

Коментар

Ех.. дано да сме в тоя форум като се спука балона, щото все някой няма да си продаде колата и ще отвори мотора, както го е карал с политрон, пък ще види аджеба, че той се износил.... само почакай.. както стартирахте с голяма реклама и зарибяване по форумите през 2009-та.. така и ще си отидете след още една годинка..

Коментар

avdjiqta написа:
                              Ех.. дано да сме в тоя форум като се спука балона, щото все някой няма да си продаде колата и ще отвори мотора, както го е карал с политрон, пък ще види аджеба, че той се износил.... само почакай.. както стартирахте с голяма реклама и зарибяване по форумите през 2009-та.. така и ще си отидете след още една годинка..
                              Много моля, престани да твърдиш, че съм част от ф-та вносител. Бих ти показал, с какво се заниманам и къде работя. Това е върха на наглостта. Заставам зад думите си за Политрон и в това няма нищо лошо. След една година, ако установя, че съм заблуден, първо този форум ще научи. Не ме познаваш. Ако ти правиш всичко за пари, то не при всички е така. Ясно е че не харесваш маслата, както и други тук. Все ми е тая. Като си от София, въпреки, че пише Пловдив, отиди в сервиз РалиАрт, в Хаджи Димитър и поразпитай за качествата на Политрон. На мен вече ми омръзна. П.С. Доколкото знам от вносителя, скоро ще излезнат доста европейски одобрения. Въпреки, че тежкотоварните си ги има.

Коментар

Danchojn написа:
                                avdjiqta написа:
                                Много моля, престани да твърдиш, че съм част от ф-та вносител. Бих ти показал, с какво се заниманам и къде работя. Това е върха на наглостта. Заставам зад думите си за Политрон и в това няма нищо лошо. След една година, ако установя, че съм заблуден, първо този форум ще научи. Не ме познаваш. Ако ти правиш всичко за пари, то не при всички е така. Ясно е че не харесваш маслата, както и други тук. Все ми е тая. Като си от София, въпреки, че пише Пловдив, отиди в сервиз РалиАрт, в Хаджи Димитър и поразпитай за качествата на Политрон. На мен вече ми омръзна. П.С. Доколкото знам от вносителя, скоро ще излезнат доста европейски одобрения. Въпреки, че тежкотоварните си ги има.
                                Виж, никакви доказателства не представи, затова както са ти писали още в началото и както са ти писали във всички други форуми, можем да заключим, че правиш реклама. От Пловдив съм, но живея и работя в София, като ида в тоя сервиз какво точно ще ми покажат? Оня стенд рамото дето натиска лагера на колелцето в масло ли? Щото може ако искаш да дойдеш при мен да ти обясня аз селения как е най-хубавото масло. Един ти е писал, че кара с такова масло и никаква разлика не намира, нито в разхода, нито в нищо. Ти тръгна да му обясняваш как не го налива добре Споделяш някакъв разход на гориво с пълна натоварена кола с 2 литра под минималния за колата ти, еми то политрон ще спаси света тогава, на всички като им падне разхода с 30% - ей ти 3 милиарда барела годишно В ютуб има сигурно 10000 клипчета на коли които работят без масло и ги карат без масло и си вървят като стой та гледай, горе са ти пуснали едно клипче на един джип дето го чакаха 6 часа да блокира... следователно клипчетата нищо не доказват. Гледай последната серия на TopGear Three wise men special .. как на бмв-то му гръмна гарнитурата и тракаше като откачено и кара не знам си колко време така, после смениха гарнитурата, кара през пустини, камънаци, чудеса. Маздата караше с една извадена свещ... сигурно са ги обработвали с политрон.Ти за 20 страници не си дал едно единствено доказателство на думите си!Това значи, че правиш реклама! Ама твой приятел му загряло.. пък той карал с политрон и паднал на противопехотна мина и му гръмнал картера и ала бала... ми мой приятел ходи на луната...

Коментар

Working...
                                X