neonglow написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
-
Schedule A - License AgreementCompany Name: EPTECH CORPORATIONLicense Number: 2158 Link to API Licensed ProductsClick Here toView ProductsCity: Newport Beach, California 92660Country: THE UNITED STATESWeb Site: Link Not Available Company Information/Background:EPTECH CORPORATION began marketing licensed motor oil products on February 12, 2004 under a license issued by the American Petroleum Institute. This License and Agreement will terminate on February 13, 2011 unless extended by mutual agreement. The Certification Marks referred to and licensed under the agreement between API and the licensee are as follows:Licensee is authorized to display the API Service Symbol on the following products during the period of February 13, 2010 through February 13, 2011:Brand Name SAE Viscosity Grade Service Category Current Expiration DatePOLADYNE 5W-20 SL* February 13, 2011POLADYNE 10W-30 SL* February 13, 2011POLADYNE 15W-40 CI-4/SL February 13, 2011POLADYNE 10W-40 CI-4/SL February 13, 2011POLADYNE 40 CF/SL February 13, 2011POLADYNE 50 CF/SL February 13, 2011POLYTRON 5W-30 SL* February 13, 2011POLYTRON 5W-20 SL* February 13, 2011POLYTRON 10W-30 SL* February 13, 2011POLYTRON 15W-40 CI-4/SL February 13, 2011POLYTRON 10W-40 CI-4/SL February 13, 2011 * - Energy Conserving ** - CI-4 Plus Е това го копнах от официалният сайт на API. Виждаме, че имат и Poladyn и Polytron. Дано вече никой не вярва че POLYTRON е бг. производство. Имаше такива въпроси по-горе. Ето и линка, но просто не води директно до цитираното http://eolcs.api.org/DisplayLicenseI...LicenseNo=2158. Всъщност май става.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Изчетох цялата тема с интерес...Само едно не можах да разбера-въпреки всички твърдения че:вижте аз нямам никаква "файда" от това да "рекламирам" този продукт,какъв е тоз ЗОР да се опиташ да наложиш мнението си и вижданията на другите,които са скептично настроени към всичко това-че даже се задълбочаваш с какви ли не "научни" твърдения и прочие...?!От 18-19г продавам масла и продукти и какво ли не ми е минало през ръцете и какво ли не съм чел и се "наслушал"....повярвай ми-нЕма такива филми-всичко е просто реклама от страна на даден производител и от там пък самовнушението на самият клиент че наистина това което му казват е така пп.Нека всеки сам си решава и преценява какво ще налее на двигателя си и колко пробег ще го кара-т.е кое според него е най-доброто и изгодно за него....Тези 5-6 страници изобщо не приличат на споделяне-още от 2-та загубиха таз насока и изцяло се превърнаха в това,което казах в първите редове.Нищо лично нямам към тебе колега,но наистина темата не е това за което се опитваш да е представиш Поздрави!LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Всеки един потребител във форума може да разбере постовете ми по различен начин. Не се сърдя на никой. Съжалявам обаче, че си споделих опита. Приемете за момент, че не говорим за масло а за нещо друго. Просто не знам защо отричате нещо, с което нямате опит - аз имам такъв за 3 години. Не твърдя, че знам всичко но поне съм се постарал. Затова и упорствам и затова виждате мненията ми в тази светлина. Изобщо не ви "облъчвам". Живи и здрави!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Всеки един потребител във форума може да разбере постовете ми по различен начин. Не се сърдя на никой. Съжалявам обаче, че си споделих опита. Приемете за момент, че не говорим за масло а за нещо друго. Просто не знам защо отричате нещо, с което нямате опит - аз имам такъв за 3 години. Не твърдя, че знам всичко но поне съм се постарал. Затова и упорствам и затова виждате мненията ми в тази светлина. Изобщо не ви "облъчвам". Живи и здрави!
Коментар
-
Danchojn написа:Всички сте прегледали "нескопосаният" им според вас сайт. Ами там има телефони, при желание ще се обадите, сигурно има и какво да ви покажат.
Коментар
-
lithrone
Колега Danchojn първо искам да кажа че нямам за цел да обиждам нито теб нито който и да било в този форум.Не знам за маслото но цялата тема и всичките ти постове са пълна пародия.Просто не знам кого заблуждаваш.Както колегата neonglow е казал по горе ако Политрон намаляваше износването до 90 % щяхме да си караме колите по 3 000 000 км без да се плашим а ако това пък от своя страна е истина то тогава Политрон щяха да разорят останалите производители... глупаво е да го коментираме просто. Както и да е аз не бих заменил Селения за Политрон (моля не ми се нахвърляйте като зли кучета .. просто споделям мнение нали за това е форума)
Коментар
-
Не се сърдя на никого. Няма да допусна да се скарам с някого, за заменими неща, поне доколкото зависи от мен. За теб постовете ми са пародия, за мен истината. Значи аз съм най-заблуденият , заедно с доста оффрод и рали състезатели. Е здраве да е. Времето ще покаже. Някои хора в тази тема си мислят, че за да напише човек подобни неща или да защитава нещо в което се е убедил с очите си, непременно трябва да е получил пари за това. Да, ама не. И аз не искам повече никой да ме поучава и да ме убеждава, как виждаш ли Политрон не работи. Не може да е вярно. Фантасмагории и т.н. Предпочитам да съм си заблуден, на мен така ми е добре, а заблудената ми Панда харчи с Политрон 5.5л. градско София. Сигурно и на нея и е добре. Само за сравнение, с 20к беше около 6.8. С Кастрол Магнатек и Кастрол ТХТ около 6.5. Как може да ме убеждавате в противното без да пробвате, просто не го проумявам. Понеже никой не ме подкрепи, пак приканвам модераторите, Моля заключете или изтрийте тази тема.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Не се сърдя на никого. Няма да допусна да се скарам с някого, за заменими неща, поне доколкото зависи от мен. За теб постовете ми са пародия, за мен истината. Значи аз съм най-заблуденият , заедно с доста оффрод и рали състезатели. Е здраве да е. Времето ще покаже. Някои хора в тази тема си мислят, че за да напише човек подобни неща или да защитава нещо в което се е убедил с очите си, непременно трябва да е получил пари за това. Да, ама не. И аз не искам повече никой да ме поучава и да ме убеждава, как виждаш ли Политрон не работи. Не може да е вярно. Фантасмагории и т.н. Предпочитам да съм си заблуден, на мен така ми е добре, а заблудената ми Панда харчи с Политрон 5.5л. градско София. Сигурно и на нея и е добре. Само за сравнение, с 20к беше около 6.8. С Кастрол Магнатек и Кастрол ТХТ около 6.5. Как може да ме убеждавате в противното без да пробвате, просто не го проумявам. Понеже никой не ме подкрепи, пак приканвам модераторите, Моля заключете или изтрийте тази тема.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=tRstNTji7-8 Може би ще е достатъчно за отговор.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:http://www.youtube.com/watch?v=tRstNTji7-8 Може би ще е достатъчно за отговор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар