Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултат от използването на POLYTRON

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Маслата се произвеждат от Eptech Corporation в щатите - Калифорния. Смело мога да твърдя, че написаното в сайта е истина - просто се вижда. На самите снимки много не си личи, но триещата част на гърбиците е идеално полирана - огледална е. Никога не е била такава. Покрай мен има 5 дизела, които карат с тези продукти, собствениците им твърдят, че през зимата която отмина са стартирали по лесно спрямо предишните, а батериите не са подменяни.Освен това много промишлени предприятия в България са им се доверили и усилено ги използват - лично съм разговарял с ръководители на такива предприятия и са изключително доволни. Хората говорят, че детайли които са подменяни на около 300часа сега ги подменят на 1200-1400часа. Имам още много факти, но няма толкова време да пиша.Всичко което съм написал е с желание да споделя с вас мой личен опит и време. Пък всеки сам да си решава дали да се довери на Политрон. Който иска да погледне и в сайта на API имат си одобрени сертификати.Поздрави!
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Коментар

Danchojn написа:
        pakumba написа:
        всъщност каква е цената на 10/40 полусинтетика
        20лв. за литър.
        Съгласно ценовата листа обявена в сайта им: 4л=78лв,НО като погледнем тук разбираме, че може да го получим и за 15,60/л или 62,40 за туба 4л.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
          Danchojn написа:
          pakumba написа:
          всъщност каква е цената на 10/40 полусинтетика
          20лв. за литър.
          Съгласно ценовата листа обявена в сайта им: 4л=78лв,НО като погледнем тук разбираме, че може да го получим и за 15,60/л или 62,40 за туба 4л.
          Така е по-приемливо.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

В кои предприятия се използват продуктите им в БГ?
            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
            Land Rover Discovery 2.5TD '94
            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

В сайта им има няколко референции от потребители! Може да погледнете. С някои от тях аз съм разговарял, както и с други, не посочени в сайта. Бих отговорил напълно подробно, но не съм сигурен дали е редно, че пак ще ми скочи някой за рекламата. Спокойно може да се свържете с представителите и да питате.

Коментар

Danchojn написа:
                В сайта им има няколко референции от потребители! Може да погледнете. С някои от тях аз съм разговарял, както и с други, не посочени в сайта. Бих отговорил напълно подробно, но не съм сигурен дали е редно, че пак ще ми скочи някой за рекламата. Спокойно може да се свържете с представителите и да питате.
                на теб повече ти вярваме- кажи. А за рекламата, то всеки пост може д асе приеме за реклама, нали в крайна сметка тук сме се събрали всеки да направи реклама, на нещо, от което е доволен, та и другите да се възползваме от него
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Разгледах референциите, но за жалост тези фирми са ми напълно непознати. Все пак не проумявам, американски продукт който според това дето пише е уникален. А фирмата производител няма един свестен уеб сайт който да не изглежда като правен от 6-годишния ми син. Най-малкото изглежда несериозно цялата работа. А що се отнася до снимките, на пежото което стопанисвахме до скоро със същия мотор, нещата изглеждаха едно към едно след каране със сравнително добро масли и навременна смяна на маслото. Малко преди да го продадем, се сваля капака за да му се смени гарнитурката защото вечно си сълзеше масло от нея. Жалко, че нямам снимки.
                  KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                  Land Rover Discovery 2.5TD '94
                  EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                  EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                  EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Например Асарел медет край Панагюрище, Рудник Елаците, Кариери П.Д - Враца и др. АЕЦ Козлодуй също ако не се лъжа!

Коментар

Scorpion_BV написа:
                      Разгледах референциите, но за жалост тези фирми са ми напълно непознати. Все пак не проумявам, американски продукт който според това дето пише е уникален. А фирмата производител няма един свестен уеб сайт който да не изглежда като правен от 6-годишния ми син. Най-малкото изглежда несериозно цялата работа. А що се отнася до снимките, на пежото което стопанисвахме до скоро със същия мотор, нещата изглеждаха едно към едно след каране със сравнително добро масли и навременна смяна на маслото. Малко преди да го продадем, се сваля капака за да му се смени гарнитурката защото вечно си сълзеше масло от нея. Жалко, че нямам снимки.
                      За сайтовете какво да кажа, въпрос на лично мнение! Мен не ме дразнят, важно е какво пише!За вашето пежо не знам, щом казвате, че е така значи е така! Аз обаче забелязвам друго, на не един автомобил, включително и моя, затова го споделих! Аз имам снимки на пежото от преди, но къде съм ги дянал , щеше всичко да се види! Всъщност API характеристиките говорят достатъчно - придшните масла са били с ниво по API - CF, а Политрон 10W40 е с ниво по API - CI-4. Е няма как да няма разлики, най малкото в чистотата на ДВГ. Поздрави!

Коментар

Така и няма да разберем дали имаш нещо общо с вносителя.Не целя заяждане, но просто искам да го напиша, да си го прочетат хората, а вече всеки си има глава на раменете.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Пак казвам, аз съм клиент. С вносителя съм разговарял многократно по телефона, защото използвам продуктите. С продавача в официалният им магазин на Цар Симеон се познаваме лично, защото откакто е отворен магазина аз от там пазарувам. Преди пазарувах от магазин ФИАТ-АЛФА-ЛАНЧА на Цар Симеон(не помня номера, но ако ви е интересно ще го намеря, даже мога да ви заведа при тях, защото и те ме познават - от тях съм закупил масла Политрон поне за 500лв. за приятели разбира се, защото работя наблизо), които са част от дистрибуторната им мрежа. Интересно защо се тълкуват така нещата. Просто погледнете ТТ данните на маслата! Точно в този магазин разбрах за Политрон. Нищо няма какво да крия. За продуктите съм се консултирал с много хора. Не съм човек, който лъже. Най-долното нещо е лъжата. Дори не бях длъжен да напиша това! Темата отива в кофти посока! Моля модераторите да я заключат или изтрият!

Коментар

Карал съм с Политрон + добавката за 8000 км. не забелязах съществена разлика от това като да карам със Селения, сега пак съм със Селения и съм си доволен от нея. Освен това докато не видя на живо тестовете нямам доверие на каквито и да е било клипчета пуснати в интернет. Не казвам че маслото е лошо, просто не усетих да е по-добро, с нищо не ми навреди на двигателя нито пък подобри работата му. С тази 20 % отстъпка цената му става приблизително като на Селенията. Така че нищо не пречи да пробвате. Не губите нищо нека всеки сам да прецени какво масло ще използва.
                            Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Коментар

Ако не се лъжа съм виждал такова масло в САЩ,но сега ме мързи да погледна в бензионстанцията дали има такова.Ако не забравя,до няколко дни ще ви дам инфо дали се продава в САЩ и на каква цена е (по спомен беше евтино масло).
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Колега, ще разберем ли цената на маслото в Щатите?

Коментар

Working...
                                X