Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултат от използването на POLYTRON

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето ви какво става с една хонда сивик на безброй километри, без масло, БЕЗ ПОЛИТРОН, на пълна газ блъскана в дървета.... същото каквото и с видео теста на форд пробето с политрон Забележете колко време работи двигателя: http://www.youtube.com/watch?v=adS6O...eature=related

Коментар

Danchojn написа:
      rusev написа:
      Значи колеги ако си налея това масло няма да имам никакъв проблем.После след смяна да не стане да тропа двигатела??
      Моя три смени вече не се е разтропал. Имам приятели с 9 смени.С риск да ме обяват пак за рекламно лисе, ще кажа, че Митко Илиев, съзтезателя и екипа му работят само с Политрон. В техният сервиз зареждат с политрон доста сериозни автомобили - някои с над 300 конски сили. Дали е случайно? Ето какво казва неговият навигатор http://www.youtube.com/watch?v=e4l27--pC84Всъщност, точно от офроода разбрах за тези масла, преди няколко години. От тогава използвам всичките им продукти. И така, няма да имаш никакви проблеми с маслата.
      това дето го казва неговия навигатор, не ти ли прилича малко на какво казват бабите на рекламата на космодиск ) Има ли вероятност това да е реклама и на него да са му платили или по-скоро според теб, той е толкова впечатлен от продукта и е решил да го похвали пред камера

Коментар

neonglow написа:
        Ето ви какво става с една хонда сивик на безброй километри, без масло, БЕЗ ПОЛИТРОН, на пълна газ блъскана в дървета.... същото каквото и с видео теста на форд пробето с политрон Забележете колко време работи двигателя: http://www.youtube.com/watch?v=adS6O...eature=related
        Двигателите на Хонда са доста здрави. За Форд не знам. Ама тия направо се подиграват с техниката
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

neonglow написа:
          това дето го казва неговия навигатор, не ти ли прилича малко на какво казват бабите на рекламата на космодиск ) Има ли вероятност това да е реклама и на него да са му платили или по-скоро според теб, той е толкова впечатлен от продукта и е решил да го похвали пред камера
          Може и да са му платили, незнам, няма и как да знам. Но знам, че ги използват. Има и други от оффроода, които ги рекламират.

Коментар

А сега де, на кога да вярваш.За едни хубаво ,за други лошо!!!

Коментар

Е чак пък лошо! Аз не намирам оплакал се клиент на Политрон.Доколкото разбирам, колегите не им вярват на рекламите. Освен това са недоверчиви и поради факта, че няма европейски спецификации в пасажерският клас.

Коментар

Ами затова...нека всеки си кара с каквото си кара, а ако иска политрон си сипва от вълшебната добавка и всичко е на 6!
                Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
                Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
                FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
                Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

Danchojn написа:
                  Е чак пък лошо! Аз не намирам оплакал се клиент на Политрон.Доколкото разбирам, колегите не им вярват на рекламите. Освен това са недоверчиви и поради факта, че няма европейски спецификации в пасажерският клас.
                  Ами бих повярвал на рекламите, само, че се съмнявам, че нещо толкова добро е също така популярно само в Калифорния, България и Гърция Другото е, че не са сертифицирани тия масла и сайтът им е като правен от първокласник, това на мен ми говори само лоши неща, а и както показах тези тестове нищо не доказват, защото обикновенна кола без политрон и без масло работи както работи и кола с магическия политрон. Всеки си знае де какво да си слага Аз лично никога няма да ги ползвам.

Коментар

neonglow написа:
                    Danchojn написа:
                    Ами бих повярвал на рекламите, само, че се съмнявам, че нещо толкова добро е също така популярно само в Калифорния, България и Гърция Другото е, че не са сертифицирани тия масла и сайтът им е като правен от първокласник, това на мен ми говори само лоши неща, а и както показах тези тестове нищо не доказват, защото обикновенна кола без политрон и без масло работи както работи и кола с магическия политрон. Всеки си знае де какво да си слага Аз лично никога няма да ги ползвам.
                    Другото в което се съмнявам е, че колегата горе каза, че негов приятел го сменял на 40000км. Според мен на 40000км е вече всичко на грес вътре.. и това не го вярвам, такива филмчета в ютуб също бол, какво става като смениш на 50к, айде повече няма да пускам

Коментар

neonglow написа:
                      Маслата се предлагат в доста повече страни. Както има клипчета в you tube, така има и доста друга информация. Но сигурно ще намерите. Дали ще ползвате Политрон, си е ваша работа. Аз никого не "навивам". Споделям моите впечатления, и противоположно на вашето мнение аз използвам продуктите и ще продължа да ги използвам, заради това, което са, а не поради това как изглежда сайта им.

Коментар

neonglow написа:
                        Другото в което се съмнявам е, че колегата горе каза, че негов приятел го сменял на 40000км. Според мен на 40000км е вече всичко на грес вътре.. и това не го вярвам, такива филмчета в ютуб също бол, какво става като смениш на 50к, айде повече няма да пускам
                        Колега, маслото на 40 000 - 50 000км. вообще не става на грес. Това може да се случи с М10Д. Направи експерименти, проучи, покажи и тогава ще се съглася. Всичко, което съм писал по-горе ми е коствало лично време, лични средства, безброй консултации със специалисти в областа, експерименти.

Коментар

Danchojn написа:
                          neonglow написа:
                          Маслата се предлагат в доста повече страни. Както има клипчета в you tube, така има и доста друга информация. Но сигурно ще намерите. Дали ще ползвате Политрон, си е ваша работа. Аз никого не "навивам". Споделям моите впечатления, и противоположно на вашето мнение аз използвам продуктите и ще продължа да ги използвам, заради това, което са, а не поради това как изглежда сайта им.
                          Аз не можах да намеря в интернет да ги има някъде другаде освен в Гърция и в Канада също. Оспорвам единствено доказателствата, че е някаква магическа субстанция и че двигателя никога няма да се износи с политрон. Защо не ги ползват във формула едно тогава? Бих се съгласил, че никога не навиваш да ги ползва, ако ми кажеш в какво се изразяват положителните ти впечатления и с какво това масло и по-различно от всички други. Досега ги обориха всичките, че бил чист двигателя и че се карал без масло. Аз така и не разбрах каква разлика видя в работата на мотора с Политрон. Мисълта ми беше, че съмнително много ги хвалиш, а има нула доводи, които доказват, че са по-добри и от другите. Аз и евтина приста да сложа нищо няма да разбера, по-лошо се съмнявам, че ще тръгне колата. Най-много след 100000 км да имам е 1/100 по-голям ръб на цилиндъра, ама и това общо взето не е сигурно.

Коментар

Ето 1 пример http://www.polytronvietnam.com/. Има и още.

Коментар

Danchojn написа:
                              neonglow написа:
                              Колега, маслото на 40 000 - 50 000км. вообще не става на грес. Това може да се случи с М10Д. Направи експерименти, проучи, покажи и тогава ще се съглася. Всичко, което съм писал по-горе ми е коствало лично време, лични средства, безброй консултации със специалисти в областа, експерименти.
                              Така е, хубаво масло няма да стане на грес, прав си. Но ще стане на една черна вода с вискозитет 0в5 след 50000км. С това съгласен ли си? Защо не сменяш маслото поне на 20к км, като на сайта им е написано, че политрон exceeds by far all specifications, нямаш ли им доверие? Какви експерименти си правил с маслото? На мен много би ми бил интересен оня експеримент с металното цилиндърче, дето го натискат към едно колелце на маслена баня. Какво ще кажеш за другата невероятна добавка Bi-Tron http://www.youtube.com/watch?v=inXpyaPvdu0 Или пък тази:http://www.youtube.com/watch?v=yqzxc...eature=related. Такива добавки и невероятни масла, поне в ютуб, има безброй и за мен са фантасмагории, както политрон.

Коментар

Така е, нета е пълен с какво ли не. Преди години използвах и Универсалният модификатор, но не видях ефекти, затова и не го използвам. Но има колеги, които са доволни и виждат ефекти от доста "магически препарати". Не съм изследвал вискозитета на маслото, но на пръчката и при смяната не се забелязват разлики в течливостта. Но е адски черно, въпреки това между пръстите мазнее. Все пак има и конкурентни фирми като Amsoil предлагащи масла и за по-големи пробези.

Коментар

Working...
                                X