Ето снимките. Клипче ще се опитам да направя, ако намеря с какво, но снимки ще направя. Мисля да ги замразя до под -30гр, докъдето стигне камерата в рамките на деня. И двете масла са Политрон, други нямам, защото не ползвам. Ако някой ми донесе днес още нещо, ще го включа в пробата.Ще замразя и едно GDFC. Въпреки, че това не му е приоритета на тази добавка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Снощи пъхнах и двете проби във фризера в къщи на -18гр. Днес сутрината ги извадих и проверих - и двете масла са еднакво течливи. При това не се различаваха много много от стайна температура. Сега ги замразявам до под -30гр. Ще направя клип като ги извадя и ще го предоставя на който иска. Всеки може да си направи тези проби при желание.Следващ резултат от Политрон - СПРЕЙ. Нали всички се чудехте, защо пръскат една крушка с фасонката и и я оставят да свети във вода. Ми вчера един голф3 на тъста на приятел не могъл да запали. Действието се развива рано, рано в тъмното. Вдигат капака и що да видят кабелите и делкото светят като завърти Колегата се сетил за този тест, извадил спрея и му казал върти сега. Тъста му върти а той със спрея "стреля" по искрите. След малко искрите изчезват и голфа пали и работи равномерно. Днес не е имало проблеми. Само ви напомням, че на спрея дават 33кV изолационна способност. Факт, е че е помогнал, не че тези кабели няма се сменят, но човека вероятно ще изкара зимата така. Приятелчето ми кара Сузуки Балено, щеше да го пише във техният форум - не съм ровил, ако ви се търси проверете.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Имам резултат от двете масла. Камерата успя да свали до -35.7гр. И двете масла са течливи, като видима разлика в течливостта няма. Имам клип, може и да го пусна по-късно.Напомням за маслата.1. Политрон 5/40 на 18 000км бензин2. Политрон 10/40 на 10 000км дизел. Това са км и са направени почти при градско каране, затова спокойно може да им сложите още по 1/3 пробег отгоре.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Не щъ да се регистрирам по разни сайтове да качвам клипове. Ето този клип за сравнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=cL6uMHqSSJ4&feature=player_embedded#!Моите масла на -35гр изглеждат малко по-добре като 10/40 от клипа.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
А може ли МТС добавката Политрон да се сложи в KUTTENKEULER и ще има ли ефект.Защото цената на KUTTENKEULER е около 6-7 лв. за литъра,маслото е добро(немско и няма ментета) и си заслужава парите.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
valentino321 написа:А може ли МТС добавката Полетрон да се сложи в KUTTENKEULER и ще има ли ефект.Защото цената на KUTTENKEULER е около 6-7 лв. за литъра,маслото е добро(немско и няма ментета) и си заслужава парите.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Явно върши работа добавката.Ще пробвам и аз да замразя KUTTENKEULER и Селения 20К във фризера да видя има ли разлика.То с тия температури навън ще е по добре навън да го оставя може би.А наименованието е правописна грешка.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Не щъ да се регистрирам по разни сайтове да качвам клипове. Ето този клип за сравнениеFiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
valentino321 написа:Явно върши работа добавката,гледам много хора са доволни.Ще пробвам да замразя KUTTENKEULER и Селения 20К да видя има ли разлика.А наименованието е правописна грешка.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
campain написа:Не щъ да се регистрирам по разни сайтове да качвам клипове. Ето този клип за сравнениеPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар