Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултат от използването на POLYTRON

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето снимките. Клипче ще се опитам да направя, ако намеря с какво, но снимки ще направя. Мисля да ги замразя до под -30гр, докъдето стигне камерата в рамките на деня. И двете масла са Политрон, други нямам, защото не ползвам. Ако някой ми донесе днес още нещо, ще го включа в пробата.Ще замразя и едно GDFC. Въпреки, че това не му е приоритета на тази добавка.
    Прикачени файлове
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Снощи пъхнах и двете проби във фризера в къщи на -18гр. Днес сутрината ги извадих и проверих - и двете масла са еднакво течливи. При това не се различаваха много много от стайна температура. Сега ги замразявам до под -30гр. Ще направя клип като ги извадя и ще го предоставя на който иска. Всеки може да си направи тези проби при желание.Следващ резултат от Политрон - СПРЕЙ. Нали всички се чудехте, защо пръскат една крушка с фасонката и и я оставят да свети във вода. Ми вчера един голф3 на тъста на приятел не могъл да запали. Действието се развива рано, рано в тъмното. Вдигат капака и що да видят кабелите и делкото светят като завърти Колегата се сетил за този тест, извадил спрея и му казал върти сега. Тъста му върти а той със спрея "стреля" по искрите. След малко искрите изчезват и голфа пали и работи равномерно. Днес не е имало проблеми. Само ви напомням, че на спрея дават 33кV изолационна способност. Факт, е че е помогнал, не че тези кабели няма се сменят, но човека вероятно ще изкара зимата така. Приятелчето ми кара Сузуки Балено, щеше да го пише във техният форум - не съм ровил, ако ви се търси проверете.

Коментар

KUTTENKEULER го дават,че издържа до -45
        Fiat 1.4 12V
        Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
        Да си втори значи да си първи сред загубилите.
        Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Имам резултат от двете масла. Камерата успя да свали до -35.7гр. И двете масла са течливи, като видима разлика в течливостта няма. Имам клип, може и да го пусна по-късно.Напомням за маслата.1. Политрон 5/40 на 18 000км бензин2. Политрон 10/40 на 10 000км дизел. Това са км и са направени почти при градско каране, затова спокойно може да им сложите още по 1/3 пробег отгоре.

Коментар

valentino321 написа:
            KUTTENKEULER го дават,че издържа до -45
            Има масла и до -51гр, като това дето ми е в скоростната кутия, но никой не ти казва каква е защитата при тези температури...........

Коментар

Не щъ да се регистрирам по разни сайтове да качвам клипове. Ето този клип за сравнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=cL6uMHqSSJ4&feature=player_embedded#!Моите масла на -35гр изглеждат малко по-добре като 10/40 от клипа.

Коментар

Danchojn написа:
                Не щъ да се регистрирам по разни сайтове да качвам клипове. Ето този клип за сравнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=cL6uMHqSSJ4&feature=player_embedded#!Моите масла на -35гр изглеждат малко по-добре като 10/40 от клипа.
                Ще може ли да ми запазиш едни 100-200мл от 5/40? Ще се разберем да го взема.Утре имам път към Младост.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз и преди ти казах, че имам отработено - ако искаш имаш го.

Коментар

А може ли МТС добавката Политрон да се сложи в KUTTENKEULER и ще има ли ефект.Защото цената на KUTTENKEULER е около 6-7 лв. за литъра,маслото е добро(немско и няма ментета) и си заслужава парите.
                    Fiat 1.4 12V

Коментар

Danchojn, колко струва тоя политрон, ще смунам масло скоро да взема да го пробвам, да видим дали ще върши работа.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

valentino321 написа:
                        А може ли МТС добавката Полетрон да се сложи в KUTTENKEULER и ще има ли ефект.Защото цената на KUTTENKEULER е около 6-7 лв. за литъра,маслото е добро(немско и няма ментета) и си заслужава парите.
                        Чакай нещо да те питам. Бе това сложно име на немското масло, не го сбърка ни веднъж. Името на Политрон го пишеш като първолак. Не че нещо, ама се чудя нарочно ли е?МТС - можеш да сипваш навсякъде, да го смесваш с всякакви масла без СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ.

Коментар

Явно върши работа добавката.Ще пробвам и аз да замразя KUTTENKEULER и Селения 20К във фризера да видя има ли разлика.То с тия температури навън ще е по добре навън да го оставя може би.А наименованието е правописна грешка.
                          Fiat 1.4 12V

Коментар

Не щъ да се регистрирам по разни сайтове да качвам клипове. Ето този клип за сравнение
                            Колега Danchojn качи клипа тук http://dox.abv.bg/files/share,да видим резултатите,че се заинтригувах от това масло.
                            Fiat Marea 1.8 16v HLX
                            Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

valentino321 написа:
                              Явно върши работа добавката,гледам много хора са доволни.Ще пробвам да замразя KUTTENKEULER и Селения 20К да видя има ли разлика.А наименованието е правописна грешка.
                              МТС НЕ Е ДОБАВКА - сигурно тук го повтарям вече повече от 10 пъти. Добавките са за да подобряват маслата. Това е концентрат за обработка на метал. Използва маслото само за транспорт и му облекчава работата страшно много.

Коментар

campain написа:
                                Не щъ да се регистрирам по разни сайтове да качвам клипове. Ето този клип за сравнение
                                Колега Danchojn качи клипа тук http://dox.abv.bg/files/share,да видим резултатите,че се заинтригувах от това масло.
                                http://dox.bg/files/dw?a=9637489a50

Коментар

Working...
                                X