на някоя от срещите всеки да си донсе маслото, а Данчо уреда и ще тестваме :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
danzel-jtd написа:За мен няма нужда от доказване.Преди 1 ден сипах MTC и днес сутринта двигатела ми се стори с доста изчистен звук.А вътре направо мърка,все едно карам 5.5 AMGКойто иска нека пробва,нищо негуби,само печели
Между приказките да попитам ти 10В40 Политрон ли ще сипваш или някое от другите спецификации на Политрон
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз карам с 5W40. Но пандата сбира 2.8л в картера. Но дори така, като пропуснеш 2-3 смени се е избило 2-3 пъти та и отгоре. Някъде напред споменах, че източих 10W40 на 4 години - километри не помня но на стенда проблем никакъв, което означава, че мазилните му качества са се запазили в пълна сила. Защото аз натискам точка в точка над 50Nm и амермера не мърда от виртуалната нула, камо ли да задере. Чисто новите масла не го могат Затова пак ще кажа, между Политрон и останалите марки, дори няма база за сравнение. Не че другите продукти са супер лоши и некачествени, но МТС е в пъти по-добър.А и май си прав, все тая ще е дори да покажа, но не ме мързи, мога да намеря време, стига да е наистина сериозно.Сега гледам и в алфа форума има дискусия. Пак пародия от мнения на хора незапознати с Политрон и без да си мръднат пръста да го опознаят, но плюят. Как е възможно, да се държи на това, как изглеждат тубите, как изглежда сайта, къде се намират и никой не го интересува, какво има вътре в тубите.Еми драги колеги, естерните синтетики, дето се славят за най-доброто, се предават в рамките на секунди ако натисна. А струват тройно на цената на Политрон.И знаете ли защо се занимавам да пиша - защото не бива да остане скрито за нас. Защо някои хора си мислят(От АЛФА форума, но може би и тук), че Eptech Corporation са длъжни да споменат, колко произвеждат, за къде и така нататък. Захранват голяяяяма индустрия и честно казано не им дреме. МТС не е нещо, което се открива всеки ден. Дори американците са казали - "Ние бяхме щастливи да открием продукта". Защо това да не промени света? Защо нешо което работи да е скрито за нас? Колко пъти сме мрънкали, абе те военните имат засекретени разработки. Но сега когато се предоставя възможност на хората, да докоснат наистина революцията в мазането, ние се дърпаме.Ми никой не е накаран на сила, но като не ти харесва, защо говориш срещу него, без да го познаваш. Тъпо е! Не е срамно да се каже "Не знам" Към никой нямам лоши чувства. Аз спечелих в този форум приятели и се надявам още такива да спечеля. Да сте живи и здрави.
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Искам да попитам нещо. Ползвам Политрон 10W40 последните 30 000 км. Смятам сега, преди смяната, да сложа от тази добавкаhttp://magazin.maslaigresi.com/dobav...a.htmlедин колега със същия като моя двигател е спрял шума от повдигачите с нея, моите тракат от както съм я купил. Възможно ли е да има някакъв негативен ефект от взаимодействието с МТС, тъй като гледам, че и тя е "против износване"?
Коментар
-
Двете неща няма да си повлияят. Но ако си карал наистина 30 000км с политрон, забрави тази добавка да се свърже с метала, там където е навлезнало МТС.Тази добавка разчита на твърди частици да уплътни. Може и да подейства, на местата където Няма триене. Ама това е все едно да сипеш по-гъсто масло. Не бих я ползвал, но нямам опит с нея. С подобни такива съм имал вземане даване и след време не са имали положителен резултат. Разчита да реметализира едни вид. Но категорично МТС няма да се сбие с него, но и няма да му позволи да действа в точките на триене, където вече се е разположил.Но пък не пречи да пробваш.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Tomny ако с другата добавка повдигачите утихнат, то значи има неща, които политрона не можеНа мен пък ми е интересно какво ще се случи, ако към двигателното масло с политрон се добави антифриз? Защото по тестовете добавят вода, но общо взето никой не кара само с вода...
Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000