http://www.facebook.com/video/video.php?v=2273863727489 Хората продължават да доказват Политрон.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от използването на POLYTRON
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ти да е...ш дявола под опашката ли ? Клипа е заразен с вирус !!!!!!!!!!Зарежете го тоя сурат-тефтер бе. Само зарази разнася. Сега ще пропищят половината колеги че не им бачкат компютрите.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Ти да е...ш дявола под опашката ли ? Клипа е заразен с вирус !!!!!!!!!!Зарежете го тоя сурат-тефтер бе. Само зарази разнася. Сега ще пропищят половината колеги че не им бачкат компютрите.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:При мен също няма проблем с клипа . Интересно от другите клипове беше този с двигателя Къминс. При нас в фирмата тези двигатели идват за основен ремонт между 16 и 17 хил.мото-часа. Общо в България има 76 действащи 50 литрови двигатели Къминс на самосвали в рудниците и 15 на генератори. Това са най-коравите дизелови двигатели в света без аналог. Фирмата Къминс е най-големия производител на дизелови двигатели от 200к.с. нагоре. Като голям производител на диз. двигатели Къминс е одобрил Политрон за мен това е достатъчно да им вярвам , работя в системата на Къминс 8 години и знам какво означава за тях качеството .Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Друго си е сайта на Мобил1, на Мотул, там е написано точно както ни харесва.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Ти да е...ш дявола под опашката ли ? Клипа е заразен с вирус !!!!!!!!!!Зарежете го тоя сурат-тефтер бе. Само зарази разнася. Сега ще пропищят половината колеги че не им бачкат компютрите.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Dido_Lyubenov написа:Ти да е...ш дявола под опашката ли ? Клипа е заразен с вирус !!!!!!!!!!Зарежете го тоя сурат-тефтер бе. Само зарази разнася. Сега ще пропищят половината колеги че не им бачкат компютрите.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Извадка от Мерцедес Клуба Благодаря за мненията !!! Ето какво получих от вносителите на маслата ,,POLYTRON’’ - ,,Здравейте , Polytron SAE 10W40 е подходящото масло за вашия автомобил.В маслата Polytron се съдържа концентрат за обработка на метал PolytronMTC, който ги прави уникални по качество спрямо всички продавани марки.Концентрата за обработка на метал / добавката за масло / Polytron MTC,обработва двигателя на молекулярно ниво, не съдържа твърди частици,които да се отлагат в двигателя и да го замърсяват, произведен е изцялона петролна основа. Polytron MTC навлиза в метала и остава в него,изглажда металните повърхности, вследствие на което се намаля триенето,пада работната температура на двигателя, намалява разхода на масло игориво, обезшумява двигателя, повишава компресията, премахва износванетопри студен старт, предпазва двигателя при загуба на масло или охладител,удължава живота на маслото - полусинтетичното до 25 000км. / поспецификация 30 000км./ , пълносинтетичното до 50 000км. / поспецификация 80 000км./. Най добър ефект се получава, когато към старотомасло се добави една опаковка от 0.473л. Polytron MTC, за да се обработидвигателя и да се почисти, тъй като добавката има и почистващо действие,след което да се изминат между 500 и 1000км, достатъчни за обработка надвигателя и след това да се пристъпи към смяна на маслото. Тазипроцедура с добавката е необходима само първия път когато преминаватекъм маслата Polytron. Ако имате още въпроси може да ги зададете, ще серадваме да ви бъдем полезни.’’Какво направих аз - Поръчах си добавката ( Polytron MTC) и я сипах в двигателя ! Ако можете да си представите какъв невъобразим пушек започна да излиза от ауспуха -не ви е идея !!!? Направих едно кръгче от 10-15 километра извън града (да не опушвам съседите -не че ми пука за тях ) и като се прибрах ,от същия този ауспух не излизаше абсолютно нищо ! Забравих да ви кажа ,че 2 дни преди да сипя добавката ,минах годишен преглед и трябваше да дам нещо та да мина на теста за отработени газове !!! Та като се прибрах и от пушека нямаше и следа отидох отново да ми проверят газовете ! Там всички зяпнаха ,зяпнах и аз -отделянето на вредни емисии беше намалено с 3 пъти ,от колкото беше !!! Така ,че приятели мои минавам изцяло на продуктите на ,, Polytron’’ Препоръчвам ви го горещо ! Сега с тази добавка в старото масло ще покарам 1000 километра и после ще му сипя,, Polytron SAE 10W40" Приятен ден !!!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
За да не мине нормите, тази кола си е пушила и преди. Просто сега го е забелязъл.МТС-то сваля доста бързо наслояванията от буталните пръстени. След което, ако мотора все още не е пълен мъртвец, цилиндъра се уплътнява доста по-добре и пушека спира. Така мисля. Не ми се е случвало кола да пуши от МТС. От GDFC- то обаче са дигали доста дим, след което са се оправяли и повече не са се затлачвали.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Нещо не сме се разбрали Аз карам с 5W40 и одавна съм минал 10 000-и км. Пълната синтетика 5W40 е по-добрият вариант за лек автомобил. Но и полусинтетиката да сипеш, ще имаш по-добра защита от останалите синтетични. Ако искаш, питай по-конкретно, ще отговарям ако мога.Но пак да кажа, пълната синтетика е за предпочитане, само поради по-дългият интервал на смяна и по-ниският вискозитет при стартиране зимата, въпреки че ниско температурните характеристики са доста близки.Надявам се си прочел, че е необходимо преди преминаването към масло Политрон, в старото да сипеш МТС и караш така около 1000км. Не че е задължително, но ефекта е по-добър. Всъщност, не е задължително само при чисти двг-га, ако двг е мръсничък е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Защото сипеш ли масло Политрон, в мръсен двг, ти гарантирам, че до 2000км ресурса ще му замите. И това не е защото маслото е лошо, а напротив, ще смъкне мръсотията от двг в маслото, тази която другите масла не и влиаят. Ако искаш пояснения казвай.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар