Купих си Фиат мареа 1.9 ТД и веднага проблеми: Като тръгвам понякога се чува нещо като щракване от предното дясно колело, също и понякога се чува като отпусна газта на скорост.Според вас каре ли е или шарнир/ носач?Забелязах че в двигателя да има налято масло 20W50 ?
Това нормално ли е?Стария собственик спомена че колата харчела масло след като и е сменил главата, отзад като работи не забелязвам сиви пушеци, изпушва сиво само при палене.Какво масло да и налея на колата като го сменя.И последно минал съм и само 200 км вече спокойно каране и ми се струва че харчи около 13
Наистина не съм я засичал съвсем точно ама все пак ми се вижда ужасно много да гори толкова.Колега, няколко поредни твои теми са все в грешен раздел. Освен раздел "Консултации по общи въпроси", има раздели за Дизелови двигатели, за въпроси свързани с Автоелектроника, Спирачна система и окачване и други. Публикувай темите си в съответните раздели, моля! Не може всяка вечер да местим само твоите теми. Преместена!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар