avtokrator написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво масло да сложа
Collapse
X
-
biser_as написа:fiatcoupe1.8 написа:намирам го за 3-4 дена е при мен за скромната сума от 135левчета...ВСЯКА ПРАВА ДРАГ,ВСЕКИ ЗАВОЙ ДРИФТ...
(FiAT Coupe TuRb0 & BmW ///M5)
Коментар
-
Re: Относно смяната на маслото
silver87 написа:Здравейте колеги! Отдавна се каня да седна и да почета,но вече го правя по-редовно Понеже ми идва в повечко информацията,защото съм заек тук може би многократно сте го разисквали,но точно за моето Браво...не видях нищо-1,2 16V 82к.с. ’99г.Интересувам се на колко хиляди километра е хубаво да се сменя,тъй като доста различни мнения чувам.Съответно ще се радвам да ми помогнете със съвет на кое масло да се доверя(ако сте доволни и вие),да ме ориентирате и в каква сума варира,къде се продава и...къде могат да ми го сменят.Ако е малко досадно да отговорите на всичките въпроси дайте линк или сайт да си търся отговорите Питам,защото миналата година като го купих моето Браво и...ми препоръчаха един майстор...който ми взе 280лв. за смяна на маслото и филтрите-аз много доволен и като ме питаха колко съм дал ме признаха за луд...и оттогава насам каквото и да се налага да правя се консултирам с повече хора и тогава го правя.Минал съм вече 11 000км със смененото масло,което ми го беше показал поне,че за моята кола е по каталог еди си какво-не помня марката даже...Благодаря предварително
Коментар
-
Re: Относно смяната на маслото
fuoco написа:silver87 написа:Здравейте колеги! Отдавна се каня да седна и да почета,но вече го правя по-редовно Понеже ми идва в повечко информацията,защото съм заек тук може би многократно сте го разисквали,но точно за моето Браво...не видях нищо-1,2 16V 82к.с. ’99г.Интересувам се на колко хиляди километра е хубаво да се сменя,тъй като доста различни мнения чувам.Съответно ще се радвам да ми помогнете със съвет на кое масло да се доверя(ако сте доволни и вие),да ме ориентирате и в каква сума варира,къде се продава и...къде могат да ми го сменят.Ако е малко досадно да отговорите на всичките въпроси дайте линк или сайт да си търся отговорите Питам,защото миналата година като го купих моето Браво и...ми препоръчаха един майстор...който ми взе 280лв. за смяна на маслото и филтрите-аз много доволен и като ме питаха колко съм дал ме признаха за луд...и оттогава насам каквото и да се налага да правя се консултирам с повече хора и тогава го правя.Минал съм вече 11 000км със смененото масло,което ми го беше показал поне,че за моята кола е по каталог еди си какво-не помня марката даже...Благодаря предварителноНЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ,ОТКОЛКОТО ВАШИЯТ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
BRAVO 1,2 16V
Коментар
-
alvanovo написа:evgeni85 написа:Селения голдИ минерално да сложиш най ефтиното файда няма.. Цял живот ли мислиш да я караш тая кола?А тия рейсингови масла... състезател ли си?'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Re: Масло скорости Пунто 1.1 - 1994
monstera написа:saturnus написа:За да не отварям нова тема, някой знае ли с какво точно да сменя маслото в скоростите на Пунто 1.1 - 1994.
Коментар
-
Re: Масло скорости Пунто 1.1 - 1994
saturnus написа:monstera написа:saturnus написа:За да не отварям нова тема, някой знае ли с какво точно да сменя маслото в скоростите на Пунто 1.1 - 1994.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар