Привет колеги,Предстои ми смяна на дискове и накладки та въпросът ми е какво бихте ми препоръчали? Какви дискове да сложа, като цена/качество.. Все пак не искам да сложа най-скъпите, но някой може да има впечатления и да сподели..Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на дискове и накладки - Стило
Collapse
X
-
emzo написа:Май алфа форума си правят такива поръчки.А пък аз ще чакам отзиви от iakvvu.Дисковете ми са с минимален ръб, не мисля да ги сменям засега.Бях се зачел за кевларени накладки, точно от UK.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Не искам да звуча грубо,но не съм доволен от STEINHOF.Стилото не спира!!! Дисковете не са сменяни.Мислех да монтирам перфорирани на същата марка,но нямаше.В последствие реших че нама нужда да ги сменям.В момента съм с дискове BOSCH,каквито бяха и накладките които махнах.Предните дискове са 21 мм,а задните 9 мм.След като свалих на струг образувалият се периферен ръб монтирах и новите накладки.Минах достатъчно километри,както и умишлени ситуации за да успеят накладките да улегнат добре върху дисковете(както си и личи по повърхноста на дисковете).Колата спира с чувствително по голямо приложено усилие върху педала,когато са студени се чува едно бучене при натискане,а като загреят свирят(не много,но достатъчно за да ме дразнят).Според мен си заслужават до толкова че са на много приемлива цена.Но заради едни накладки да си променям стила на каране-няма да стане.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Аз се спрях на дискове Брембо и предни накладки Лукас. От смяната навъртях около 1000 км, но не съм доволен. Не издават дразнещ звук, но спирането не е така както преди смяната. Тези които свалих бяха Галфер (не съм сигурен в правописа). При следваща смяна ще се спра на друг вариант.Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар