Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на дискове и накладки - Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomsan написа:
    Понеже ми предстой смяна на дискове+накладки отзад, имам оферта за Текстар на цена 150лв и оферта от моя майстор за Делфи(накладки+дискове) пак на същите пари.
    Томи,пак си звънял на грешното място
    LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
    LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
    LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
    Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
    Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

mitaka_71 написа:
      tomsan написа:
      Понеже ми предстой смяна на дискове+накладки отзад, имам оферта за Текстар на цена 150лв и оферта от моя майстор за Делфи(накладки+дискове) пак на същите пари.
      Митаче поста ми е от преди 3 години, а офертата за Текстар беше от теб, даже ги взех от теб .
      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Ами като е от 3 години я кажете сега, след 3 години коя марка накладки е най-добра съотношение цена-качество, да спират добре и да не се превръщаме в оркестър на живо при спиране?? Предстой ми смяна другата седмица на предни и задни накладки!!

Коментар

За парите си текстар са супер, но с един разрез по средата.Обикновен брембо диск + брембо накладки = оркестър - тука се прецаках яко, но иначе спират добре.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами аз чакам доставка на EBC Yellowstuff , от "цивилните" Текстар спират добре , но свирят и имат навика да се разлепват от подложката (при мене на 2 комплекта се получи това) ,АТЕ също спират много добре ,не свирят и не се разлепват.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Обикновен брембо диск + брембо накладки = оркестър - тука се прецаках яко, но иначе спират добре.
              Същата работа и при мен ... Не знам как ще издържа на това скрибуцане

Коментар

tomsan написа:
                mitaka_71 написа:
                tomsan написа:
                Митаче поста ми е от преди 3 години, а офертата за Текстар беше от теб, даже ги взех от теб .
                Кой гледа датите...само видях някакви завишени стойности
                LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

milenskia написа:
                  Ами като е от 3 години я кажете сега, след 3 години коя марка накладки е най-добра съотношение цена-качество, да спират добре и да не се превръщаме в оркестър на живо при спиране?? Предстой ми смяна другата седмица на предни и задни накладки!!
                  ATE

Коментар

Днес сменихме предни дискове и накладни Delphi , от малкото км до сега не чух свирене, спират добре, предишните бяха textar и свиреха много.
                    Fiat Stilo 1.6 16v

Коментар

Какви пари са накладките само Delphi? Че това ATE доста скъпичко гледам из нета!!

Коментар

milenskia написа:
                        Какви пари са накладките само Delphi? Че това ATE доста скъпичко гледам из нета!!
                        Дискове по 75лв. , а накладките 47лв.
                        Fiat Stilo 1.6 16v

Коментар

Дискове

Колеги гледайте обявите имам дискове и накладки с 20-25 % отстъпка

Коментар

Актуална цена за ATE и TRW предни ? Най-клоня към Текстар май,само тва свирене ме притеснява.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз ще ти ги взема с -40% бе.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X