Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на дискове и накладки - Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз карах локомотива( Не просвирване а направо все едно влакова композиция спираше) 2500км след смяна на дискове и накладки.Изхвърлих "чисто новите накладки" и си купих нови същата марка като дисковете.И настана тишина!
    Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Brevetti написа:
      Аз карах локомотива( Не просвирване а направо все едно влакова композиция спираше) 2500км след смяна на дискове и накладки.Изхвърлих "чисто новите накладки" и си купих нови същата марка като дисковете.И настана тишина!
      Никога ли няма да спре да свири, наистина е като локомотив? 2000 км мога да ги потърпя още, така или иначе имам да пътувам и не ми се сменят пак, не ми се дават и пари пак Ей такива са ми диковете, сега ги намерих, някой карал ли е с такива ? http://www.metelli.com/siti/metelliw...o/dischi_e.htm

Коментар

Аз купих предни дискове Delphi и накладки Mintex(Английски).След 2500км реших да взема накладки Delphi,белкем се" разберат" с дисковете.И така и стана.
        Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

На темпрата преди близо 10 000 км са сменени дискове+накладки Delphi, купени от D&N. Няма такъв боклук - така и не спират да свирят, супер дразнещо е. Никога повече прехваленото Delphi, било то накладки или дискове - само дето е скъпо
          1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Аз карам турбото с Textar и съм доста доволен.Незнам защо някои колеги казаха че свирели при мене не свирят,апк и сравнение с другите наклатки( Ferodo,Trw да ге говоря за Pajid i LPR) при екстремно каране доста добре се държат.AT-то също са добър вариант но бих предпочел Textara.Напоследък чувам доста добри отзиви за акебоното,че и са на доста добра цена.Това което прочетох по-горе за Brembo-то не ми се вярва, доста добри дискове са.
            Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
            Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
            Fiat Punto 1.9 JTD 01

Коментар

Свирят мамка им, днеска цял ден свирят Оригиналдъ текстар.Но пък спирането е невероятно добро и ще търпя концерта.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Незнам колега,просто от любопитство гледам че си от Стара Загора,ти от някоя верига ли си ги зи и на каква цена горе долу
                Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
                Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
                Fiat Punto 1.9 JTD 01

Коментар

Ауто+, запечатани, красиво, с холограмен стикер.Цената съм я писал в някоя тема ама не я помня вече.Клиентската беше около 80лв ..... май.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ъпдейт - свиренето почти изчезна.Много ама много рядко се обаждат.Спирането е повече от доволно, като се захлади, че сега много жега, ще сложа текстар и отзад.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Понеже ми предстой смяна на дискове+накладки отзад, имам оферта за Текстар на цена 150лв и оферта от моя майстор за Делфи(накладки+дискове) пак на същите пари. Чета различни мнения и за 2-те марки и се колебая кое да избера, 2-ма познати си и карат колите с Делфи и са доста доволни, друг познат пък слага само Текстар на БМВ Е46, защото такива му дават по каталог и също е доволен.Ще съм благодарен за всякакви съвети и насоки :D.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Взимай Текстар.Аз делфи-то го взех само заради дисковете,че бяха чисто нови и на същата марка.Първоначално добре около 1000 км ,сега като загреят си свирят доволно( но не и ужасяващо като Минтекса)отзад съм с текстар и няма проблем.

Коментар

Замислям и една комбинация, Дискове Текстар + накладки Делфи, че текстарските били "прекалено" меки и бързо заминавали .
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Колко бързо заминават ? За 6000 км като сменях гумите хич не бяха видимо мръднали.Взимай всичко текстар или EBC Brakes.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги,интересувам се къде мога да намеря накладки Галфер за Стило 1.9 JTD

Коментар

В повечето случаи накладките АТЕ за Фиат/Алфа/Ланча са произведени именно от Галфер.
                                Фиат Крома 1.9 16v+
                                Фиат Браво 1.6 16v
                                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X