Аз имам 3ма познати с криви брембота след има няма 10 000км.Май Светата Троица за накладките е:- АТЕ- Текстар- TRW
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на дискове и накладки - Стило
Collapse
X
-
Айде честито!!! А в една друга тема някой се опитваше да ми каже че за да ми улегнел STEINHOF-а трябвало да мина 2-3 хил км.Щото аз за първи път сменям накладки и не зная кога трябва да започне да спира колата след улягане.Браво Емо да си ги износиш със здраве!AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
И така...След 2000 км(две седмици на колата) на предните и 1000 км(една седмица на колата) на задните накладки STEINHOF вече са в историята-директно в коша без никакви задръжки и угризения.Новите са TRW.Смених само накладки без да сменям дисковете(както и при STEINHOF) и разликата в поведението на спирачките е от земята до небето.С лек натиск върху педала колата спира повече от перфектно без излишно бучене и престъргващи звуци.А все още накладките не са улегнали...AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
u_bo
iakvvu написа:И така...След 2000 км(две седмици на колата) на предните и 1000 км(една седмица на колата) на задните накладки STEINHOF вече са в историята-директно в коша без никакви задръжки и угризения.Новите са TRW.Смених само накладки без да сменям дисковете(както и при STEINHOF) и разликата в поведението на спирачките е от земята до небето.С лек натиск върху педала колата спира повече от перфектно без излишно бучене и престъргващи звуци.А все още накладките не са улегнали...
Коментар
-
От местен магазин за авточасти.Не е магазин от верига.На кутията пише единствено "да се монтира в специализиран сервиз".Не пише вносител или конкретен дилър.Цената им е 78 лв. предните и 46 лв. задните.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
emzo написа:Хах, на мен за TRW ми обявиха цена 58лв във фиат сервиз.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
emzo написа:Или TRW имат няколко серии накладки, като Феродо.Както и да е, важното е, че има резултат.Благодарности, защото се бях насочил към така хвалените стейнхоф.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Абе да ви питам, ако спирачките свирят, ще спрат ли изобщо някога да свирят? Защото смених предни дискове и накладки и скърцат зверски. Марка не помня, мисля, че беше нещо Metteli. Колата спира перфектно с леко натискане, ообаче свиря като локомотив, над 1000 км съм минал със сигурност вече и по-добре не става
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар