Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предни Наклатки Фиат Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предни Наклатки Фиат Брава

Здр колеги , Значи тай кето не см много запознат с нещата около наще автомобили какви наклатки бихте ми поръчали за фиат брава 1.6 103кс 97годи бензинтай като имаше няколко варианта някфи англискки за 50 лева ЛУОТФОРД или някфи обикновеени за 30 ... какви ще ми препоръчате? Благодаря предварително

Re: Предни Наклатки Фиат Брава

crazy_kon написа:
    Здр колеги , Значи тай кето не см много запознат с нещата около наще автомобили какви наклатки бихте ми поръчали за фиат брава 1.6 103кс 97годи бензинтай като имаше няколко варианта някфи англискки за 50 лева ЛУОТФОРД или някфи обикновеени за 30 ... какви ще ми препоръчате? Благодаря предварително
    Тази марка не съм я чувал а съм карал с доста накладки.Тук във Форума има доста писано на тема накладки(ползвай търсачката) , в Ланча форума пък си имат тема-анкета за предпочитани накладки :http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...highlight=Аз лично в момента на Алфата съм с Permafuse отпред и Textar Отзад.Мареата пък сме я оборудвали със Steinhof.
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

Некви нови си вземи
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Replay написа:
        crazy_kon написа:
        Тази марка не съм я чувал а съм карал с доста накладки.Тук във Форума има доста писано на тема накладки(ползвай търсачката) , в Ланча форума пък си имат тема-анкета за предпочитани накладки :http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...highlight=Аз лично в момента на Алфата съм с Permafuse отпред и Textar Отзад.Мареата пък сме я оборудвали със Steinhof.
        Колега дай мнение за Steinhof че искам да сменя и дискове и накладки от тая марка. Мерси предварително
        Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

dvoinikat написа:
          Replay написа:
          crazy_kon написа:
          Колега дай мнение за Steinhof че искам да сменя и дискове и накладки от тая марка. Мерси предварително
          Нямам от какво да се оплача ,спират добре,не свирят(мекички са),солидна изработка.Съвсем скоро ми предстои подмяна на всички дискове на Алфата,за момента Steinhof са ми фаворит.Аз обаче мисля да сложа от спортната серия,двойновентилирани,там като цяна нямат никаква конкуренция.
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

Trusting
            Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Коментар

АТЕ
              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

аз съм с Trusting италиански много съм доволен само 36.00лв
                Ferrari Forever

Коментар

FERODO-51.50 лв предни :D Всичко друго е компромис :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                  Brava1.4SX

Коментар

...иииииииии всеки си хвали неговото
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Сложих STAINHOF преди 5 дни(вече са на 1000 км.)-не съм доволен.С чувствително по голямо усилие върху педала колата започва да спира.Следващата седмица ги махам.
                      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
                        Сложих STAINHOF преди 5 дни(вече са на 1000 км.)-не съм доволен.С чувствително по голямо усилие върху педала колата започва да спира.Следващата седмица ги махам.
                        На стари дискове, каквато и марка накладки да сложиш, в началото, докато си паснат на износването на дисковете, все ще спират лошо!

Коментар

Абсолютно съм съгласен.Но за 1000 км пробег след монтажа,от които около 400 градско каране си мисля че вече отдавна е трябвало да си паснат с диска.Все пак компромиса цена-качество си заслужава.
                          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Здравейте колеги,Защо пък аз имам информация, че нови накладки ще съвпаднат с дика, не според това колко километра си изминал, а колко често и продължително си използвал спирачката ?! - един приятел от сервиз ми сподели, че може и да минат 4000 км. докато накладките лепнат, както трябва на диска, а все пак си зависи и от самата накладка /мека или твърда/? Нека по-опитните споделят все пак. Моите накладки са на около 2500-3000 км. и чак сега осезаемо усещам, че наистина спирам много бързо.
                            Skoda AMfabia 1.2 12v
                            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

iakvvu написа:
                              Аз пък точно от тзи марка съм изключително доволен. Миналото лято смених дискове и накладки и колата си спира доволно. Не намирам разлика с оригиналните.
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                              X