Здр колеги , Значи тай кето не см много запознат с нещата около наще автомобили какви наклатки бихте ми поръчали за фиат брава 1.6 103кс 97годи бензинтай като имаше няколко варианта някфи англискки за 50 лева ЛУОТФОРД или някфи обикновеени за 30 ... какви ще ми препоръчате? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предни Наклатки Фиат Брава
Collapse
X
-
Re: Предни Наклатки Фиат Брава
crazy_kon написа:Здр колеги , Значи тай кето не см много запознат с нещата около наще автомобили какви наклатки бихте ми поръчали за фиат брава 1.6 103кс 97годи бензинтай като имаше няколко варианта някфи англискки за 50 лева ЛУОТФОРД или някфи обикновеени за 30 ... какви ще ми препоръчате? Благодаря предварителноFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
Replay написа:crazy_kon написа:Здр колеги , Значи тай кето не см много запознат с нещата около наще автомобили какви наклатки бихте ми поръчали за фиат брава 1.6 103кс 97годи бензинтай като имаше няколко варианта някфи англискки за 50 лева ЛУОТФОРД или някфи обикновеени за 30 ... какви ще ми препоръчате? Благодаря предварителноFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
dvoinikat написа:Replay написа:crazy_kon написа:Здр колеги , Значи тай кето не см много запознат с нещата около наще автомобили какви наклатки бихте ми поръчали за фиат брава 1.6 103кс 97годи бензинтай като имаше няколко варианта някфи англискки за 50 лева ЛУОТФОРД или някфи обикновеени за 30 ... какви ще ми препоръчате? Благодаря предварителноFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
iakvvu написа:Сложих STAINHOF преди 5 дни(вече са на 1000 км.)-не съм доволен.С чувствително по голямо усилие върху педала колата започва да спира.Следващата седмица ги махам.
Коментар
-
Здравейте колеги,Защо пък аз имам информация, че нови накладки ще съвпаднат с дика, не според това колко километра си изминал, а колко често и продължително си използвал спирачката ?! - един приятел от сервиз ми сподели, че може и да минат 4000 км. докато накладките лепнат, както трябва на диска, а все пак си зависи и от самата накладка /мека или твърда/? Нека по-опитните споделят все пак. Моите накладки са на около 2500-3000 км. и чак сега осезаемо усещам, че наистина спирам много бързо.Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
iakvvu написа:Сложих STAINHOF преди 5 дни(вече са на 1000 км.)-не съм доволен.С чувствително по голямо усилие върху педала колата започва да спира.Следващата седмица ги махам.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар