Колеги днес най - накрая успях да си купя Вазелинче за двигателчето Но искам да попитам нещо защото любопитството ме изяжда отвътре Влизам си аз в магазина и им казвам трябва ми маслко за 1.4 12в, Препоръчват ми те "Селяния Голд" и аз питам добре колко да взема колко събира тоя двигател сефте ще ми е ....При което ми отговарят еми 4,1 литра Очудено питам как така 1.2 събира 2,6 литра а 1,4 -4,1 литра По информация на колега от форума При което ми отговарят "еми то за 1, 2 е така ама имай предвид че си си избрал най - ташак двигателя даже 1,6 16в събира по малко (3,9 литра)"та много се зачудих нали дали тия пичове се гаврят с мен и смоята невежа душа или найстина си е така и не ме гъделичкат по пъпа...равносметка:1,2 12в - 2,6 литра масло1,4 12в - 4,1 литра масло1,6 16в - 3,9 литра маслоАз верно съм будала ама кажете че ми стана интересно Грешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко точно масло събира двигател 1.4 12в?
Collapse
X
-
Да по документи мисля че толкова го дават , но това си е при абсолютно източено масло (а това не е възможно) и в зависимост от обема на масления филтър, реално събира около 3.85-3.9 литра.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Реклама
Collapse
Коментар