Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за размер на гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за размер на гуми

Може ли да станат отзад на Браво, гуми с размер R14 175/80? По мои сметки, диаметърът им е с 58мм по-голям от стандартните R14 185/60.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Re: Питане за размер на гуми

dikanio написа:
    Може ли да станат отзад на Браво, гуми с размер R14 175/80? По мои сметки, диаметърът им е с 58мм по-голям от стандартните R14 185/60.
    Трябвало да станат но няма да изглеждат добре
    Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
    BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

айде още една тема-виж в раздел консумативи,има важна тема за размерите гуми
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Верно, че са там въпросите за гумите Както и да е, ако трябва нека я преместят. И още едно питане, че ме мързи да ровя по други форуми. Въпросните гуми са на 14 инчови джанти от Форд Ескорт. Стават ли на Браво или трябва да сложа гумите на моите си джанти, които са си фабричните 14" железни такива на Браво? Може да е малко грозно, ама са ми аванта тези джанти и гуми и ще е добре ако станат :D
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

не нестават

Коментар

гумите стават,джантите не,слагай ги на твоите джанти,защото размера на междуболтовото е друг,както и централния отвор
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Колеги, само за протокола - гуми R14 175/80 НЕ стават на Браво. Казах на гумаджията, че ще си платя каквото трябва, за да пробваме, но той беше категоричен, че не стават и не пожела да ми вземе парите. После някъде прочетох, че се водят недопустим размер за Браво.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
              X