Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти - 14" или 15" ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно леко уточнение искам да внеса - и за двата размера говоря за железни джанти, а не за алуминиеви.

Коментар

Аз гласувах за 15-ки защото съм с такива и мисля че седят на колата много добре, но щом става дума за железни джанти слагай по малките има усезаема разлика във возията
      Peugeot 307 2.0i ГИ
      ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Със 195/50/15 стабилността ще е доста по-голяма за сметка на комфорта, но зависи от стила на каране, ако не си състезател слагай 14 така или иначе и двата ти размера са желязни джанти. Аз съм със 15-ки лятото и 14-ки зимата, като зимния размер ми е 165/65 и разликата в стабилността на колата е огромна.
        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

и аз съм за 15-ките Оги .... аз до сега съм карал само с 14-ка 175/65 и 175/70сега за лятото съм взел 15-ка от мареа с 195/50 и ще видим как ще се държи колата....
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

и аз сам за 15ките колегакогото си купих колата бях с 14 и направих бартер за 15ки еми има си разлика и то многопървото нещо което ще ти направи впечатление наи много е возията става доста твърда ноза сметка на това и по стабилна другото е че 15ките гумите са и повече цифра
            FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

гумите 15-ки са по-скъпи имай го предвид ако сменяш джантите Аз съм с 14-ки,брат ми с 15-ки,лети са му ,но са 190/55 тоест нормални са,не са супер широки-ДА има разлика в стабилността,но тя е по остър завой с по-висока скорост...аз доколкото мога да те преценя като човек не си агресивна личност,предполагам и на пътя си спокоен,като мен,така че разлика кой знае каква няма да има...
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
              X