Едно леко уточнение искам да внеса - и за двата размера говоря за железни джанти, а не за алуминиеви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти - 14" или 15" ?
Collapse
X
-
Със 195/50/15 стабилността ще е доста по-голяма за сметка на комфорта, но зависи от стила на каране, ако не си състезател слагай 14 така или иначе и двата ти размера са желязни джанти. Аз съм със 15-ки лятото и 14-ки зимата, като зимния размер ми е 165/65 и разликата в стабилността на колата е огромна.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
и аз сам за 15ките колегакогото си купих колата бях с 14 и направих бартер за 15ки еми има си разлика и то многопървото нещо което ще ти направи впечатление наи много е возията става доста твърда ноза сметка на това и по стабилна другото е че 15ките гумите са и повече цифраFIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97
Коментар
-
гумите 15-ки са по-скъпи имай го предвид ако сменяш джантите Аз съм с 14-ки,брат ми с 15-ки,лети са му ,но са 190/55 тоест нормални са,не са супер широки-ДА има разлика в стабилността,но тя е по остър завой с по-висока скорост...аз доколкото мога да те преценя като човек не си агресивна личност,предполагам и на пътя си спокоен,като мен,така че разлика кой знае каква няма да има...ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар