Какъв е стандартният размер на гумите за Пунто-1.1?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на гуми, джанти и индекси
Collapse
X
-
Neno Er написа:Какъв е стандартният размер на гумите за Пунто-1.1?
Коментар
-
Колеги,можете ли да ми кажете на Фиат Браво 96г,16 В,103 к, какъв му е оригиналният размер джанти и гуми за тези джанти?Проверих в линка над моето мнение но там не се вижда добре годината и не пише нищо за джантите май...Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
cveteca написа:Колеги,можете ли да ми кажете на Фиат Браво 96г,16 В,103 к, какъв му е оригиналният размер джанти и гуми за тези джанти?Проверих в линка над моето мнение но там не се вижда добре годината и не пише нищо за джантите май...
Коментар
-
=Rudi= написа:cveteca написа:Колеги,можете ли да ми кажете на Фиат Браво 96г,16 В,103 к, какъв му е оригиналният размер джанти и гуми за тези джанти?Проверих в линка над моето мнение но там не се вижда добре годината и не пише нищо за джантите май...Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
-
cveteca написа:=Rudi= написа:cveteca написа:Колеги,можете ли да ми кажете на Фиат Браво 96г,16 В,103 к, какъв му е оригиналният размер джанти и гуми за тези джанти?Проверих в линка над моето мнение но там не се вижда добре годината и не пише нищо за джантите май...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
cveteca написа:Значи не е проблем.Както и да е,цялото питане ми е че трябва да си купувам джанти със гуми.Въпроса е как да разбера какви точно джанти да взема за да паснат на моята кола и на болтовете ми?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:cveteca написа:Значи не е проблем.Както и да е,цялото питане ми е че трябва да си купувам джанти със гуми.Въпроса е как да разбера какви точно джанти да взема за да паснат на моята кола и на болтовете ми?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
-
cveteca написа:Stefanaki написа:cveteca написа:Значи не е проблем.Както и да е,цялото питане ми е че трябва да си купувам джанти със гуми.Въпроса е как да разбера какви точно джанти да взема за да паснат на моята кола и на болтовете ми?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Колеги за да не пускам нова тема искам да Ви попитам нещо:Джанти с големина 16 цола 7Ж и ЕТ 17 двете и ЕТ38 другите две ще станат ли на браво?питам таикато преди много време бях чел в една тема,в която един колега обясняваше че с по малко ЕТ от 35 (може и да греша) немогат станат нещо такова.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар