Имам следният проблем..Имам Фият пунто 2003, 1.4 бензинче.. от скоро като въртя кормилото и ми се чува едно скрибуцане. Казаха ми че хидравличното ми масла е намаляло.. но под капака нещо не намирам къде му се намират хидравличните работа. Колко ли хора гледаха и викат "нямаш хидравлика" .. е как да нямам дори имам едно копче " CITY " и като го натисна се върти кормилото значително по лесно.. въпросът ми е къде се намира да му сипя малко масалце, или някакъв начин да си оправя проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлика.. каде ?
Collapse
X
-
Дори не знаеш със сигурност дали шума идва от рейката...как да ти кажем дали е опасно? Електроусилвателя или работи или не. Според мен скърцането идва от нещо друго.Не е зле да се прегледа от човек, който разбира. Ако има колега от форума от Стара Загора, който може да погледне колата ще е най-добре. Така от разстояние нищо не може да се каже със сигурност.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар