Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлика.. каде ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хидравлика.. каде ?

Имам следният проблем..Имам Фият пунто 2003, 1.4 бензинче.. от скоро като въртя кормилото и ми се чува едно скрибуцане. Казаха ми че хидравличното ми масла е намаляло.. но под капака нещо не намирам къде му се намират хидравличните работа. Колко ли хора гледаха и викат "нямаш хидравлика" .. е как да нямам дори имам едно копче " CITY " и като го натисна се върти кормилото значително по лесно.. въпросът ми е къде се намира да му сипя малко масалце, или някакъв начин да си оправя проблема

не става такаколата ти е с електроусилвател
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И значи как може да ми се оправи проблема ? Много кеш ли ще струва ? Опасно/Лошо ли е ако продалжавам да я карам така ?

Коментар

Дори не знаеш със сигурност дали шума идва от рейката...как да ти кажем дали е опасно? Електроусилвателя или работи или не. Според мен скърцането идва от нещо друго.Не е зле да се прегледа от човек, който разбира. Ако има колега от форума от Стара Загора, който може да погледне колата ще е най-добре. Така от разстояние нищо не може да се каже със сигурност.
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

На мен ми "стърже" само когато го вартя когато сам спрял или се движа многоо бавно

Коментар

Working...
          X