Каква е разликата между зимната и лятната, освен че зимната не замръзва, защо трябва се налива лятна лятото, каква е причината?Грешен раздел -> ПреместенаДопълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
течност за чистачки - разлика м/у зимна и лятна?
Collapse
X
-
Не би трябвало да има особена разлика в състава. Последната, която взех, за зимата се разреждаше в едно съотношение, а за лятото в друго. Лятната не е толкова концентрирана.Всичко си е маркетнигови трикове. Лятото изтъкват, че махат мушичките, а зимата,че не замръзват. Спред нуждите за сезона :Dпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
paralesa написа:Лятото се кара с вода и толкоз Водата си върши най-добра работаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
При случая, който ви разказах, дето ми се свърши течността за чистачки миналата зима, когато извънредно трябваше да доставя един приятел в Русе, като си купих от Метро-Русе течност, откровено си миришеше на ракия. Докато се прибрах до ВТ, бях приятно замаян. А лятото, от Шел си взех някаква оранжево-розова течност и тъй като до зимата не успях да я свърша, се оказа, че и не замръзва, понеже при големите студове през февруари, успя да се пръсне водопроводът в гаража, но течността си работеше безотказно.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:При случая, който ви разказах, дето ми се свърши течността за чистачки миналата зима, когато извънредно трябваше да доставя един приятел в Русе, като си купих от Метро-Русе течност, откровено си миришеше на ракия. Докато се прибрах до ВТ, бях приятно замаян. А лятото, от Шел си взех някаква оранжево-розова течност и тъй като до зимата не успях да я свърша, се оказа, че и не замръзва, понеже при големите студове през февруари, успя да се пръсне водопроводът в гаража, но течността си работеше безотказно.
Коментар
-
Аз си правя течноста сам за зимата. Вода 4 литра + към половинка спирт + препарат който нз откаде го измъкна баща ми но е по рядък от веро и течните сапуни и не се пени но мирише силно и приятно и карам. Повече ми мирише на сладък ликьор отколкото на ракия, незамръзва и най важното чисти отлично Лятото карам само вода с малко препарат пак за аромат. С тази варовита вода в Асеновград ми се запуши дясната пръскачка но се сменя с нова (морга или магазин като Аутопарс имат пръскачки независимо дали е с 4 или 3 отворчета).with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар