Н-ВЪЛКЪТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за гранде пунто-масло?
Collapse
X
-
Sev написа:Н-ВЪЛКЪТ написа:щом е така смятам да заложа на Селения КPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Sev написа:няколко масла отговарящи на С3:Selenia K P.E.Yacco VX1703 5W-40Motul X-Clean 5W-40Castrol Magnatec C3 5W-40 (Магнатек го има в много разновидности, но трябва точно тази)Liqui Moly TOP TEC 4100 5W-40Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Sev написа:няколко масла отговарящи на С3:Selenia K P.E.Yacco VX1703 5W-40Motul X-Clean 5W-40Castrol Magnatec C3 5W-40 (Магнатек го има в много разновидности, но трябва точно тази)Liqui Moly TOP TEC 4100 5W-40Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Все по-голяма става кашата. В книжката на Пандата пише Селения 20К. Като се отвори техния онлайн каталог: http://www.flitalia.it/en/fl/content/view/162/258/ и се избере конкретния автомобил(в случая моя) и хоп, Селения КРЕ. Ами сега? На всичкото отгоре изобщо не говорим за дизел. До колкото знам бензините нямат DPF. За какво им е LOW SAPS масло? Само за катализатора - не вярвам. Имам пълен документ за устройството на 1.4 бензиновия двг на гранде пунто. Всичко им е 1:1 с 1.2. Дори дроселите са им същите. Разликите са основно в обема.Нека колегата пуснал темата, има книжка я погледне и каже какво пише там. Нищо чудно в книжката да пише 20К или К.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Sev написа:маслата се усъвършенстваткато ти е правена пандата, го е нямало КРЕслед това с цел по-дълъг живот на изброените компоненти (катализатор и/или филтър за твърди частици) и опазване на околната среда са въведени тези маслаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Sev написа:ако си чел внимателно - аз не съм казал на човеса да ползва Селения :D той сам си го избрааз му препоръчах друг производител на ЛСPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар