Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време ли е за летни гуми вече?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paceto87limited написа:
    средна температура над +8 градуса тогава се слагат лентни гуми, аз имам само оригиналните алуминиеви джанти така че ми е гот и зимата
    недей,че сега ще скочат отгоре ти,как било рисковано зимата да се кара с алуминиевите джанти....по малко рисковано е за да ги сложиш март преди да завали заедно с летните гуми
    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
      paceto87limited написа:
      средна температура над +8 градуса тогава се слагат лентни гуми, аз имам само оригиналните алуминиеви джанти така че ми е гот и зимата
      недей,че сега ще скочат отгоре ти,как било рисковано зимата да се кара с алуминиевите джанти....по малко рисковано е за да ги сложиш март преди да завали заедно с летните гуми
      Ама на теб да не би скоро да са ти спирали в задницата? По темата : Още съм със зимни, но отзад съм с летни - поради кризата

Коментар

За щастие НЕ,затова не викяй сега рогатия Просто съм върл противник на гъзарията и показността,когато същите изпреварват сигурността
        ex.Мареа ТД100

Коментар

От другата седмица вече е време да се ориентираме за преобуване на колите.

Коментар

Аз се ориентирах отдавна, остана един спрей и лак да ударя на джантите и да ги монтирам на колата. Малко ми беше неудобно да шкуря и да боядисвам с монтирани гуми, но пък си спестявам висенето при гумаджиите в пика.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
            X