много съм доволен аз. днес бутах едно бмв с лените на паркинга на бриколаж, който е почистен, сняг имаше 2-3 пръста, абе равно, снежно, а не лед, обаче бмв-то на равното не може да потегли...няма да ми се изтъркат зимните гуми ако ги покарам още 1-2 седмици.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Време ли е за летни гуми вече?
Collapse
X
-
добре,айде обяснете ми ЗАщО СМЕНИХТЕ ГУМИТЕ ТОЛКОВА РАНО? Стига вече с тая простотия- грозно било с железните джанти-ми купете си още едни лети-нали сте гъзари! Както и да е,най-вероятно няма да получа отговор... Дават да се оправи за два дни времето-хайде пак сложете летните и в неделя пак като завали сняг-пак ги махайте!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:добре,айде обяснете ми ЗАщО СМЕНИХТЕ ГУМИТЕ ТОЛКОВА РАНО? Стига вече с тая простотия- грозно било с железните джанти-ми купете си още едни лети-нали сте гъзари! Както и да е,най-вероятно няма да получа отговор... Дават да се оправи за два дни времето-хайде пак сложете летните и в неделя пак като завали сняг-пак ги махайте!!!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
paralesa написа:добре,айде обяснете ми ЗАщО СМЕНИХТЕ ГУМИТЕ ТОЛКОВА РАНО? Стига вече с тая простотия- грозно било с железните джанти-ми купете си още едни лети-нали сте гъзари! Както и да е,най-вероятно няма да получа отговор... Дават да се оправи за два дни времето-хайде пак сложете летните и в неделя пак като завали сняг-пак ги махайте!!!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
paralesa написа:добре,айде обяснете ми ЗАщО СМЕНИХТЕ ГУМИТЕ ТОЛКОВА РАНО? Стига вече с тая простотия- грозно било с железните джанти-ми купете си още едни лети-нали сте гъзари! Както и да е,най-вероятно няма да получа отговор... Дават да се оправи за два дни времето-хайде пак сложете летните и в неделя пак като завали сняг-пак ги махайте!!!Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
все ми се искаше да излезе и някой да се изпъчи,как сложил летните гуми,защото джантичките били гот Имам и типичен пример-направо откачен...Брата на един колега,с мазда. Колегата вика,няма такова хахо. Падне ли сняг-бяга в гаража да слага зимните гуми с железните джанти...стопи ли се снега айде обратно да слага летаците и така упражението се повтаря по няколко пъти на месец ,ако се случиex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:все ми се искаше да излезе и някой да се изпъчи,как сложил летните гуми,защото джантичките били готEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
ми като те кефят,защо не караш с летите и зимата? Нямам намерение,някой такъв,дето го кефят повече да спре в задницата ми,щото му били грозни железните джанти!!! Ей това имам против,ако ме разбираш...Инъче си чупете главите ако искате,все ми е тая,само че обикновено за чуждите грешки плаща друг.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:ми като те кефят,защо не караш с летите и зимата? Нямам намерение,някой такъв,дето го кефят повече да спре в задницата ми,щото му били грозни железните джанти!!! Ей това имам против,ако ме разбираш...Инъче си чупете главите ако искате,все ми е тая,само че обикновено за чуждите грешки плаща друг.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар