Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време ли е за летни гуми вече?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

много съм доволен аз. днес бутах едно бмв с лените на паркинга на бриколаж, който е почистен, сняг имаше 2-3 пръста, абе равно, снежно, а не лед, обаче бмв-то на равното не може да потегли...няма да ми се изтъркат зимните гуми ако ги покарам още 1-2 седмици.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Снощи за малко да закъсам на един прелез заради снега и след като се прибрах със скоростта на светлината пак си върнах зимните гуми, но само отпред. Сега съм като драгстер - отзад 195/55/15, а отпред 165/65/14.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

добре,айде обяснете ми ЗАщО СМЕНИХТЕ ГУМИТЕ ТОЛКОВА РАНО? Стига вече с тая простотия- грозно било с железните джанти-ми купете си още едни лети-нали сте гъзари! Както и да е,най-вероятно няма да получа отговор... Дават да се оправи за два дни времето-хайде пак сложете летните и в неделя пак като завали сняг-пак ги махайте!!!
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Мисля да изчакам да се махне леда от пътя
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

paralesa написа:
            добре,айде обяснете ми ЗАщО СМЕНИХТЕ ГУМИТЕ ТОЛКОВА РАНО? Стига вече с тая простотия- грозно било с железните джанти-ми купете си още едни лети-нали сте гъзари! Както и да е,най-вероятно няма да получа отговор... Дават да се оправи за два дни времето-хайде пак сложете летните и в неделя пак като завали сняг-пак ги махайте!!!
            Аз ги сложих, защото края на февруари пътувах до Южна България и ми дожаля да ги търкам на 20 градуса. Но, както казах и преди, сега колата си е в гаража и не представлявам заплаха за движението. Просто прецених, че, дори и да има сняг през март, аз нямам толкова належащи пътувания, че да не мога да изчакам в бокса няколко дни.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

paralesa написа:
              За съжаление изкривих вде джанти и нямах възможността да ходя да ми ги изправят. А колата ми трябва, времето позволяваше, а и не предполагах, че ще падне такъв снег. За това сега пускам теми да питам как се пътува с градския транспор. За четири години съм се качвал вдва или три пъти на автобус,
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

paralesa написа:
                В моя случай сложих летните защото смених носачи и кормилни накрайници. Колата теглеше много здраво на дясно и исках да мина стенд с летите гуми за да видя дали ще спре да дърпа. Оказа се че е от гумите (или джантите), сега като върнах зимните пак дърпа на дясно. Друго което ме подтикна да сложа летните гуми е естествено лъжовно хубавото време. Все пак човек се учи от грешките си, догодина няма да избързвам.
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

все ми се искаше да излезе и някой да се изпъчи,как сложил летните гуми,защото джантичките били гот Имам и типичен пример-направо откачен...Брата на един колега,с мазда. Колегата вика,няма такова хахо. Падне ли сняг-бяга в гаража да слага зимните гуми с железните джанти...стопи ли се снега айде обратно да слага летаците и така упражението се повтаря по няколко пъти на месец ,ако се случи
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Да, и аз имам такъв приятел ))

Коментар

По-рано от средата на Април няма да е Още няколко пъти мисля да покараме Сноуборд с приятели и живи и здрави Април се обуваме с Фичо а именно с: Toyo Proxes T1R 195.50.15
                      leave something of the happiness you bring

Коментар

paralesa написа:
                        все ми се искаше да излезе и някой да се изпъчи,как сложил летните гуми,защото джантичките били гот
                        И какво лошо пък има в това да те кефят повече летните джанти Аз в Събота си слагам летните на Фиата, но пък имам алтернатива ако завали пак някой голям сняг, което е малко вероятно. И ги слагам понеже повече ме кефят, а пък зимните за втори път ми се разбалансираха и не ми се дават пари за баланс за пореден път.
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

ми като те кефят,защо не караш с летите и зимата? Нямам намерение,някой такъв,дето го кефят повече да спре в задницата ми,щото му били грозни железните джанти!!! Ей това имам против,ако ме разбираш...Инъче си чупете главите ако искате,все ми е тая,само че обикновено за чуждите грешки плаща друг.
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

И аз още съм със зимните гуми. Слагам летните след 20 март.Миналата година на сбирката на цигов чарк даже смятах да тръгна обут с летните гуми, а зимните - на покрива на колата и да сменям гумите като се заизкачвам към Батак. (май много гледам формулата ).

Коментар

paralesa написа:
                              ми като те кефят,защо не караш с летите и зимата? Нямам намерение,някой такъв,дето го кефят повече да спре в задницата ми,щото му били грозни железните джанти!!! Ей това имам против,ако ме разбираш...Инъче си чупете главите ако искате,все ми е тая,само че обикновено за чуждите грешки плаща друг.
                              Не съм прост и ако видя, че навън вали сняг, както писах по-горе имам алтернатива и логично няма да изкарам така колата. И бъди спокоен, няма да спра в задницатата ти.
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

средна температура над +8 градуса тогава се слагат лентни гуми, аз имам само оригиналните алуминиеви джанти така че ми е гот и зимата
                                we ride together, we die together

Коментар

Working...
                                X