Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време ли е за летни гуми вече?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз също се колебая,да махам ли зимните,но май ще поизчакам още две седмици,да видим как ще е мартенското време,ако е такова,слагам летните
    ex.Мареа ТД100

Коментар

jordan85 написа:
      Не съм ги свалял че да ги слагам
      Тихо, че Владим може да те чуе и тогава ша стане тя една .......Аз сложих летните в събота. Не мислех толкова рано да ги слагам, но в петък вечерта размазах една от джантите и се наложи да ги сменя. Искрено се надявам гумата даа не е дала фира.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Другата седмица ги сменям. Омръзна ми да ги гледам тия ръждиви джанти
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

мдааа и аз вече си имам новички,макар и железни джанти и ще махна тия със зимните и ще сложа новите с летните....а тия дето са сега на колата какво шкурене ще падне а кажете някоя тема,където да е обсъждано освежаване на железни джанти...шкурене,боядисване и т.н.
          ex.Мареа ТД100

Коментар

jordan85 написа:
            Не съм ги свалял че да ги слагам
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

снощи оня плешивия по бтв каза,че ще имало краткотраен сняг в края на седмицата
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Ако има ден със сняг, просто няма да изкарвам колата - той, мартенският сняг, не е като през януари при -25 градуса. Миналата година в началото на март пътувах за София и към Микре ни застигна направо виелица, беше нахвърляла към 10 см. сняг - чак мислех да се връщам, заради софийските специалисти и състезатели, хем още не бях махнал зимните гуми. Следобед, като се връщах, нямаше и грам сняг нито на пътя, нито наоколо.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Така като гледам едни хубави летни гуми могат перфектно да се справят с обстановката в момента, сутринта тука валя сняг, както и снощи, но вече е слънце и дори се постопли, а помен от 2-та пръста сняг няма.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз за сега ще търкалям със зимните . ще слагам летните гуми чак като боядисам летите джанти ,че си взех 15-ки от мареа.
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

нещо се говори за покривка тези дни.. , нищо, за другата зима ще знаете
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                        нещо се говори за покривка тези дни.. , нищо, за другата зима ще знаете
                        Така като гледам прогнозата за седмица напред,се се мяркат цифри отпред с едно минусче..
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

van_dal написа:
                          Така като гледам едни хубави летни гуми могат перфектно да се справят с обстановката в момента, сутринта тука валя сняг, както и снощи, но вече е слънце и дори се постопли, а помен от 2-та пръста сняг няма.
                          Както коментират в "Господари на ефира" - "ко риечи?" следващото не е педназначено за Ванката а за всички ви дето днес ми се въртяхте пред колата наляво надясно-днес и вчера сигурно пак се справяхте със летните гуми перфектно а? Сутринта ми идеше да сляза и да ги питам всички-малоумни ли са??? На всеки малко сериозен баир имаше напреки спрели по средата коли и гледащи умно,буксуващи и заледяващи снега...Е няма такава простотия като на българина! Кво ги бъркаше да изчакат още половин месец със зимните гуми? Ама не-дай да пречим на останалите и да гледаме като олигофрени. Имаше 10 санта сняг,имах чувството,че да 50 по закъсалите "автомобили" Е да попитам,защо аз не закъсах с евтината си мареа със калпавите "корморан" -и ,а аудита,мерцедеси и т.н. се въртяха с континентал,мишелин,пирели! Аз ли да си сменям насред арбанаси летните гуми на аудито с гадните,противни,железни джанти със ЗИМНИ гуми? Българина е тъпо и упорито животно и няма да се поучи,винаги едно и също!!!Айде карайте си със летните гуми,аз ще си изкарам месеца със зимни!
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Ако времето се задържи такова, както е в момента във Варна, скоро летни гуми няма да сложа. Надявам се в началото на следващия месец времето да се смили и да си сложа вече летните джапанки.
                            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

аз ги сложих летните преди 2 седмици

Коментар

И аз, но колата предвидливо ми е в гаража - хем е на сухо, хем нямам излишни ядове с многобройните пилоти на снега навън.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X