Дайте някое друго мнение за тея гуми и дали си заслужават. Dayton-a пи го дават за 320 лв. чисто нови (80 лв. броя ) , Sava Intensa 195/50 R15 82H - към 75 лв.броя нови.Или някакви други предложения за гуми до 350 лв. примерно.. Dayton-a :Sava-ta :http://www.avtogumi.bg/watermark/ima...ig_intensa.gif П.П. Отказах се от барумките,който бях показал,че нещо не ми хареса голямата лепенка която притежаваше едната ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sava Intensa или Dayton D210 .. 195/50/15 или :?
Collapse
X
-
на мен лично тия 2-те марки не са ми познати , не съм и чувал отзиви... дайтона имат яка шарка , барумките също.най-добре си вземи нова гума и да си знаеш , ти е мирна главата....а я жив този модел(ГиСлавед) не ти ли харесва като визия.на един приятел баща му кара с такива , адски доволен бил , на мокро стабилни били ....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
-
аз съм с Dayton с шарка подобна на тази която ти си сложил в поста си. модела беше нещо D210, като цена мисля че беха около 75-80 лева. беща ми ги купува пролетта когато много лошо срязах 1 и се наложи купуването на 2 бр. на мокро са доста стабилни (също така и на сняг)Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
SilenceR написа:на мен лично тия 2-те марки не са ми познати , не съм и чувал отзиви... дайтона имат яка шарка , барумките също.най-добре си вземи нова гума и да си знаеш , ти е мирна главата....а я жив този модел(ГиСлавед) не ти ли харесва като визия.на един приятел баща му кара с такива , адски доволен бил , на мокро стабилни били ....Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
тези са много добри според тестовете, а и цената е екстра:http://www.avtogumi.bg/oscommerce/le...50-p-3945.html
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:alvanovo написа:вземи си китайскиевтини са и са добриФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Ами аз всичките Гиславед-ки дето съм виждал са напукани ,а говориме за гуми произведени 2008-ма, 2009-та година. За сравнение на едни приятели от Мареата свалихме оригиналните и гуми Goodyear с дот 97-ма , като изглеждаха като нови (ама бяха изкривени като яйца от стоене,щото колата беше на 60000 реални км). Явно вече нещата не са като едно време.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
SilenceR написа:колегата дето посочи ханкук-а , наистина изглеждат добре а и явно тестовете си казват думата...това за джиславета не съм много съгласен , явно има значение откъде ги внасят......Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар