Сипи си Motul 8100 X-cess 5W40 или ако ти се струва скъпо, можеш и Motul 6100 10W40, но то е полусинтетично. И двете са доста хубави масла.Това е моя съвет. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръка за масло за Браво 1.6 16V
Collapse
X
-
Колега, за да не се чудиш, и най-вече, за да нямаш никакви притеснения, сложи си Selenia 20K - 10W 40 и няма да имаш никакъв проблем. Защо трябва да си правиш експерименти и да се ръководиш от субективното мнение на всеки. Колкото шофьори, толкова и различни мнения.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
batproho написа:Колега малко в страни от темата, като ти гледам автомобила си го караш като "бегачка", не знам до сега с какво масло си бил ама не прави колосалната грешка да слагаш 15W40.sugarboy написа:Колега, за да не се чудиш, и най-вече, за да нямаш никакви притеснения, сложи си Selenia 20K - 10W 40 и няма да имаш никакъв проблем. Защо трябва да си правиш експерименти и да се ръководиш от субективното мнение на всеки. Колкото шофьори, толкова и различни мнения.
Коментар
-
jovanialex написа:sugarboy написа:Колега, за да не се чудиш, и най-вече, за да нямаш никакви притеснения, сложи си Selenia 20K - 10W 40 и няма да имаш никакъв проблем. Защо трябва да си правиш експерименти и да се ръководиш от субективното мнение на всеки. Колкото шофьори, толкова и различни мнения.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
jovanialex написа:batproho написа:Колега малко в страни от темата, като ти гледам автомобила си го караш като "бегачка", не знам до сега с какво масло си бил ама не прави колосалната грешка да слагаш 15W40.sugarboy написа:Колега, за да не се чудиш, и най-вече, за да нямаш никакви притеснения, сложи си Selenia 20K - 10W 40 и няма да имаш никакъв проблем. Защо трябва да си правиш експерименти и да се ръководиш от субективното мнение на всеки. Колкото шофьори, толкова и различни мнения.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар