Здравейте, вече 3 години карам фият Браво мисля да премина на СТИЛО , какво ще кажете за подръжката цени на адренажен ремък , носачи има ли голяма разлика от тази на бравото , колко горе долу е каското на Стило 2004 година.Чудя се между бензин или дизел , съветват ме за дизел мен ме влече към бензин , ако слушам хората по добре да не си купувам Фият но тава ми е любимата марка другите коли не са ми по съце.И като возене и като външен вид ми харесва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще кажете за подръжката на фиат СТИЛО
Collapse
X
-
kokopati написа:emzo написа:Като си избереш двигател, може и да получиш отговори.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:kokopati написа:emzo написа:Като си избереш двигател, може и да получиш отговори.kokopati ,koichop@abv.bg
Коментар
-
kokopati написа:Аз мисля да ходя в Италия , основно ще наблегна на това да е по запазена колата затова питам за дизел ако ми изпадне нещо на дизел да го вземам лиAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
kokopati написа:emzo написа:Като си избереш двигател, може и да получиш отговори.
Коментар
-
Plastex написа:........ даже приятеля ми, германец, с който обикаляхме за кола малко се засегна, че не вземам немска марка
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Plastex написа:........ даже приятеля ми, германец, с който обикаляхме за кола малко се засегна, че не вземам немска маркаkokopati ,koichop@abv.bg
Коментар
-
И кой реши,че един голф 4 вози по зле от стило?Това са коли точно един и същ клас.kokopati защо реши,че всички немски коли друсат.Намери някой да те повози с един мерцедес W-123 от 85-86год.не по нов.па пак ще си говорим за друсане.За подръжка ама изобщо не са по скъпи.На същите цени са.Има и евтини и хубави части
Коментар
-
Има и някои доста фрапиращи разлики в цените на частите, например преден тампон на двигател за Брава - около 40лв, за стило - над 170лв... Огледай добре и цените на частите от www.axm-auto.com за сравнение и си прецени сам.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар