здравейте колеги,имам браво 20.20в купил сам ремак и ролки за ангренаж,но имам голам проблем никой не иска да ми ги смени,всеки майстор вика не се наемам.Разбрах 4е трабва да се вади двигател.Един се е навил но ми иска 250лв за работа,нqма ли нqкакав по-лесен и по-евтин на4ин-помогнете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ангренажен ремак на браво 2.0 20в
Collapse
X
-
Re: ангренажен ремак на браво 2.0 20в
todor hgt написа:здравейте колеги,имам браво 20.20в купил сам ремак и ролки за ангренаж,но имам голам проблем никой не иска да ми ги смени,всеки майстор вика не се наемам.Разбрах 4е трабва да се вади двигател.Един се е навил но ми иска 250лв за работа,нqма ли нqкакав по-лесен и по-евтин на4ин-помогнете
-
todor hgt написа:здравейте колеги,имам браво 20.20в купил сам ремак и ролки за ангренаж,но имам голам проблем никой не иска да ми ги смени,всеки майстор вика не се наемам.Разбрах 4е трабва да се вади двигател.Един се е навил но ми иска 250лв за работа,нqма ли нqкакав по-лесен и по-евтин на4ин-помогнетеex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
packo84 написа:todor hgt написа:здравейте колеги,имам браво 20.20в купил сам ремак и ролки за ангренаж,но имам голам проблем никой не иска да ми ги смени,всеки майстор вика не се наемам.Разбрах 4е трабва да се вади двигател.Един се е навил но ми иска 250лв за работа,нqма ли нqкакав по-лесен и по-евтин на4ин-помогнетеSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
За труд повече от 60лв. си е пладнешки обир, виж за HGT колкото и да е по-скъпо 500 лв. са ужасно висока цена.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
sugarboy написа:В София нямаше ли представителство на axm-auto? На мен за смяната на ремъците и ролките, но в Ямбол, ми взеха 45 лева. Може би, защото си купих и консумативите от тях, но това беше цената.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар