Здравейте, момчета!Имам нужда от съвет! С Fiat Bravo 1.6, 103 коня съм. С летни гуми съм, които са доста поизтрити (особено задните). За момента нямам проблеми при спирането на сухо, а и на дъжд, но на сняг или лед е драма!
Явно ще се наложи да взимам поне две нови гуми, но много се колебая какви да са! Знам, че е най-добре, но не ми се иска да взимам два комплекта гуми - всяка пролет и есен сваляне и слагане от джантите! Пък и 8 гуми са немалка инвестиция.
Също не ми се иска да са зимни защото в Пловдив не вали много сняг, а и да вали, не се задържа дълго. Освен това лятото жегите не вярвам да им се отразяват добре. Пък и някъде четох, че те били нестабилни на дъжд. Чудя се дали да не си взема едни хубави летни и да си карам с тях и зимата.. Или пък всесезонни? Някои много ги плюят, но пък други са доволни от тях.. Вие с какво карате?Моля ви, дайте съвет! (както и по възможност марка, цени и откъде в Пловдив може да се закупи това, за което съветвате
) Само за инфо - карам само градско и то относително малко (2-3 часа на седмица), през повечето време колата си стои в гаража. Мерси предварително!

Коментар