Братовчеда онзи ден си Купи Motul от Prospeed 10W40 Synergie 6100 за бавареца............на сутринта като запали и............. колата работеше като моторна резачка . Такова тракане беше, че съседите, които бяха тръгнали за работа започнаха да се споглеждат и да се хилят. Лампата за маслото изгасна след 40 секунди работа .Колата е бензинова, но работеше като Трактор на един цилиндър . Веднага сменихме маслото с Yacco и всичко заспа . Просто не се чува как работи . Добре, че не счупи двигателя . Затова колеги - пазете се от - МОТУЛ...... да няма после основен ремонт . Утре ще звъня на Ники Златков да се разправям с него лично . Това си е чиста подигравка .Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазате се от .... MOTUL ! ! !
Collapse
X
-
Абе prospeed хич не са случайни! Да не е била температурата под -10 градуса сутринта ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Пазате се от .... MOTUL ! ! !
Toronto написа:Братовчеда онзи ден си Купи Motul от Prospeed 10W40 Synergie 6100 за бавареца............на сутринта като запали и............. колата работеше като моторна резачка . Такова тракане беше, че съседите, които бяха тръгнали за работа започнаха да се споглеждат и да се хилят. Лампата за маслото изгасна след 40 секунди работа .Колата е бензинова, но работеше като Трактор на един цилиндър . Веднага сменихме маслото с Yacco и всичко заспа . Просто не се чува как работи . Добре, че не счупи двигателя . Затова колеги - пазете се от - МОТУЛ...... да няма после основен ремонт . Утре ще звъня на Ники Златков да се разправям с него лично . Това си е чиста подигравка .
Коментар
-
Мотула и аз не го одобрявам. Дори ф-ра да е бил без клапан, не може системата да се пълни 40сек. Пълни се за 3-4сек. и лампата гасне. Скоро замразявах разни масла, да ги видя за какво става въпрос и мотула от тази серия само че за дизел на -20гр. не можеше да изтече от буркана. А уж до -15(-20) не трябва да има проблем. Имаше още 5 масла и на нито едно друго не му се случи това Най добре се държа Политрон, след него Кастрол. Ето затова съм склонен да вярвам, че маслото изобщо не се е качилоPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Мотула и аз не го одобрявам. Дори ф-ра да е бил без клапан, не може системата да се пълни 40сек. Пълни се за 3-4сек. и лампата гасне. Скоро замразявах разни масла, да ги видя за какво става въпрос и мотула от тази серия само че за дизел на -20гр. не можеше да изтече от буркана. А уж до -15(-20) не трябва да има проблем. Имаше още 5 масла и на нито едно друго не му се случи това Най добре се държа Политрон, след него Кастрол. Ето затова съм склонен да вярвам, че маслото изобщо не се е качило
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Danchojn написа:Мотула и аз не го одобрявам. Дори ф-ра да е бил без клапан, не може системата да се пълни 40сек. Пълни се за 3-4сек. и лампата гасне. Скоро замразявах разни масла, да ги видя за какво става въпрос и мотула от тази серия само че за дизел на -20гр. не можеше да изтече от буркана. А уж до -15(-20) не трябва да има проблем. Имаше още 5 масла и на нито едно друго не му се случи това Най добре се държа Политрон, след него Кастрол. Ето затова съм склонен да вярвам, че маслото изобщо не се е качилоPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар