Корморан сноупро,някой по нагоре беше писал,че е доволен аз сега ще го опровергая.Точно заради тези гадни гумички не ми стигнаха 10 метра да спра и се натресох в едно рено 19 право отзад.За щастие се размина леко счупен фар.Това става с фиат марея,нищо не ми помогна abs се задейства ама гумите потдадоха и трес.Така,че аз не съм доволен.Действието се развива с 60км/h (надолу)
Каквито и да са-искат внимателно каране.Другото е 50/50.Или "ша стани" или няма да "стани".Успех през зимата/вече/.Тук наоколо всичко е стъкло или заледени буци /където не е изчистено/.
Goodyear ultragrip 7 - Пълен боклук. 195/65/15Служебната кола върти гуми и това е. Очакванията ми бяха доста по-големи.Толкова реклами класации и кво... нищо.Никога повече.Fulda Kristal Montero 2 - Много добри. Зафирката си се държи много добре с тази гума 195/65/15.
Toyo Snowprox много добри при първия сезон...за втория вече са пълен боклук не спират изобщо...при това са съхранявани правилно през лятото... 185/60/15MICHELIN ALPIN много добра гума и в третия сезон. 205/55/16
Коментар