Казах ти Бош ама не слушаш, хем е по-къс и нямаше да преправяш нищо. Моя го взех май 2009-та изкара си 3-годишната гаранция и няма признаци да се предава още, а колата се кара рядко и само на къси разстояния. Повечето ми познати са на Бош С5 и никой не се е оплакал още, а има и такива на над 5 години ползване. Ако ти върне парите мятай се и ти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за акумулатор BERGA!
Collapse
X
-
spark написа:Казах ти Бош ама не слушаш, хем е по-къс и нямаше да преправяш нищо. Моя го взех май 2009-та изкара си 3-годишната гаранция и няма признаци да се предава още, а колата се кара рядко и само на къси разстояния. Повечето ми познати са на Бош С5 и никой не се е оплакал още, а има и такива на над 5 години ползване. Ако ти върне парите мятай се и ти.
Коментар
-
Нещата минаха добре и за мен и за продавача. Дадох стария акумулатор с гаранционната и ми каза, че ще се обади по-късно. Тъкмо си тръгвах и продавача каза"акумулатора ти изглежда като нов, добре си се грижил за него, ето ти нов" Даде ми Искра 55Аh. Монтирах новото аку, слязох с колата при него, замери и всичко е отлично. Консумация нищожна, зарежда перфектно. Та във вторник ще отида да видя, какво е положението с Бергата.п.с. Явно като се наспя лошото ми настроение минава.Спарк...ако пак ми се случи, ще послушам съвета тиnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:7 волта при опит с товарна вилка. Бергата е мъртва! Оборотния Искра си го взе и ми даде TenaX 60Аh. Гаранция няма. Не знам какви са отзивите за тая марка...... колкото изкара
Коментар
-
ogi28b написа:dimmX написа:7 волта при опит с товарна вилка. Бергата е мъртва! Оборотния Искра си го взе и ми даде TenaX 60Аh. Гаранция няма. Не знам какви са отзивите за тая марка...... колкото изкараnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар