Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за акумулатор BERGA!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Казах ти Бош ама не слушаш, хем е по-къс и нямаше да преправяш нищо. Моя го взех май 2009-та изкара си 3-годишната гаранция и няма признаци да се предава още, а колата се кара рядко и само на къси разстояния. Повечето ми познати са на Бош С5 и никой не се е оплакал още, а има и такива на над 5 години ползване. Ако ти върне парите мятай се и ти.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
      Казах ти Бош ама не слушаш, хем е по-къс и нямаше да преправяш нищо. Моя го взех май 2009-та изкара си 3-годишната гаранция и няма признаци да се предава още, а колата се кара рядко и само на къси разстояния. Повечето ми познати са на Бош С5 и никой не се е оплакал още, а има и такива на над 5 години ползване. Ако ти върне парите мятай се и ти.
      +1На моя Гигават (чешки Бош) ще му е 5-та зима с 2 зареждания досега заради забравено радио, а тук е доста по корава зима от бг.
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Нещата минаха добре и за мен и за продавача. Дадох стария акумулатор с гаранционната и ми каза, че ще се обади по-късно. Тъкмо си тръгвах и продавача каза"акумулатора ти изглежда като нов, добре си се грижил за него, ето ти нов" Даде ми Искра 55Аh. Монтирах новото аку, слязох с колата при него, замери и всичко е отлично. Консумация нищожна, зарежда перфектно. Та във вторник ще отида да видя, какво е положението с Бергата.п.с. Явно като се наспя лошото ми настроение минава.Спарк...ако пак ми се случи, ще послушам съвета ти
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

7 волта при опит с товарна вилка. Бергата е мъртва! Оборотния Искра си го взе и ми даде TenaX 60Аh. Гаранция няма. Не знам какви са отзивите за тая марка...... колкото изкара

Коментар

пич вземи си Бош и не се занимавай с глупости
            Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
            Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
            Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
            Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
            ............

Коментар

dimmX написа:
              7 волта при опит с товарна вилка. Бергата е мъртва! Оборотния Искра си го взе и ми даде TenaX 60Аh. Гаранция няма. Не знам какви са отзивите за тая марка...... колкото изкара
              Сега, да не ровя по закони, ама ако правилно съм запомнил - при невъзможност да се ремонтира повредата в срок от 30 дни, продавачът е длъжен да ти замени продукта със същия, нов, а оставащата гаранция се прехвърля към новия продукт. Потърси малко как беше точно, но това, което е станало - в никакъв случай не е правилно - даден ти е съвсем друг продукт, който няма гаранция. Нали се сещаш, че точно след 3 дни той може да умре. Какво ще каже продавачът в този случай?

Коментар

ogi28b написа:
                dimmX написа:
                Сега, да не ровя по закони, ама ако правилно съм запомнил - при невъзможност да се ремонтира повредата в срок от 30 дни, продавачът е длъжен да ти замени продукта със същия, нов, а оставащата гаранция се прехвърля към новия продукт. Потърси малко как беше точно, но това, което е станало - в никакъв случай не е правилно - даден ти е съвсем друг продукт, който няма гаранция. Нали се сещаш, че точно след 3 дни той може да умре. Какво ще каже продавачът в този случай?
                Напълно си прав! За съжаление нямаше наличен Берга"от същия модел" и ми предложи този. Знам за риска, че може да изкара 3 дни или 3-ри години. Да съм жив и здрав .....акумулатори бол в търговкста мрежа

Коментар

Working...
                X