Колеги ще сменям маслото на фиата си,типо е 90 година на 130000 км. някъде,какво масло ще ми препоръчатe?До сега съм с Valvoline max live, обаче гледам много колеги се оплакват,какво мислите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за масло
Collapse
X
-
paralesa написа:какво гледаш,че някой се оплаква-Ти оплакваш ли се? Ако на теб не ти е правило проблем-чукане на повдигачи и тем подобни неща около самото масло,какъв ти е проблема да си караш със същото
Коментар
-
Аз карам мойто Типо с масло на Toyota... Отиваш в най-близкия магазин на фирмата, взимаш една туба минерално масло 15W40, наливаш и си свиркаш...Мойто Типо много го харесва това масло, пък и ми се струва истинско, правено е в Белгия. Струва 48 лева за 4 л. туба.Според мен на такива автомобили като твоя и моя не следва да се залита към полу- и пълни синтетики...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:Аз карам мойто Типо с масло на Toyota... Отиваш в най-близкия магазин на фирмата, взимаш една туба минерално масло 15W40, наливаш и си свиркаш...Мойто Типо много го харесва това масло, пък и ми се струва истинско, правено е в Белгия. Струва 48 лева за 4 л. туба.Според мен на такива автомобили като твоя и моя не следва да се залита към полу- и пълни синтетики...
Коментар
-
bgaf написа:Аз карам мойто Типо с масло на Toyota... Отиваш в най-близкия магазин на фирмата, взимаш една туба минерално масло 15W40, наливаш и си свиркаш...Мойто Типо много го харесва това масло, пък и ми се струва истинско, правено е в Белгия. Струва 48 лева за 4 л. туба.Според мен на такива автомобили като твоя и моя не следва да се залита към полу- и пълни синтетики...FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
YAROSHKH написа:bgaf написа:Аз карам мойто Типо с масло на Toyota... Отиваш в най-близкия магазин на фирмата, взимаш една туба минерално масло 15W40, наливаш и си свиркаш...Мойто Типо много го харесва това масло, пък и ми се струва истинско, правено е в Белгия. Струва 48 лева за 4 л. туба.Според мен на такива автомобили като твоя и моя не следва да се залита към полу- и пълни синтетики...Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Той моето не си е изгубило свойствата но иска смяна,сега е много рядко станало и черно,събирам пари да си купя ,за сега имам 20 лв. :D но събирането продължава,маслото е най важно за един двигател Всяка година съм давал по 50 60 лв. за valvoline но сега ме удари голяма криза и събирам лев по лев за да си взема Иначе от към масло никога не съм пестил
Коментар
-
Младежи, няма да се заяждам с никого за нищо...Карайте си колите ако искате и с масло от совалките на НАСА...Аз карам с маслото на Тойота, свиркам си и правя километри...Дотук около 300 000 км...безпроблемни...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:Аз карам мойто Типо с масло на Toyota... Отиваш в най-близкия магазин на фирмата, взимаш една туба минерално масло 15W40, наливаш и си свиркаш...Мойто Типо много го харесва това масло, пък и ми се струва истинско, правено е в Белгия. Струва 48 лева за 4 л. туба.Според мен на такива автомобили като твоя и моя не следва да се залита към полу- и пълни синтетики...
Коментар
-
bgaf написа:Младежи, няма да се заяждам с никого за нищо...Карайте си колите ако искате и с масло от совалките на НАСА...Аз карам с маслото на Тойота, свиркам си и правя километри...Дотук около 300 000 км...безпроблемни...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар