Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете за моторче на чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помогнете за моторче на чистачките

Здравейте!Може ли някой да ми каже от къде мога да намеря зъбно колело за моторче за чистачки на Fiat Marea 1.6 16V?цялото моторче е малко соленичко-120-130лв.а ми се срина зъбното колело.Благодаря предварително.Ако може ЛС

Не казваш, за предни чистачки ли става дума, или за задна, ама погледни в секцията "Продава авточасти" - колегата продава една камара моторчета за чистачки.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
      Не казваш, за предни чистачки ли става дума, или за задна, ама погледни в секцията "Продава авточасти" - колегата продава една камара моторчета за чистачки.
      Отправих запитване и сега чакам отговор но за Мареа не видях дали има Благодаря все пак :D

Коментар

Гледам, в ценовата листа на axm-auto моторчетата за предните чистачки на Браво, Брава и Мареа са еднакви, ако за предни чистачки става дума, де

Коментар

sugarboy написа:
          Гледам, в ценовата листа на axm-auto моторчетата за предните чистачки на Браво, Брава и Мареа са еднакви, ако за предни чистачки става дума, де
          Във евро 7 са по 120лв-моторче за предни чистачки.Сложих от Типо но след малко преправяне не може да работи както трябва-не се връща само в изходно положение и не работят степените.

Коментар

boko_75 написа:
            sugarboy написа:
            Във евро 7 са по 120лв-моторче за предни чистачки.Сложих от Типо но след малко преправяне не може да работи както трябва-не се връща само в изходно положение и не работят степените.
            Имам предвид, че оня колега, когото си запитал, изрежда, че има за Браво и Брава, а каталожните им номера съвпадат с тези на Мареа, така че ако наистина има, вземай.

Коментар

Working...
            X