[quote="
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новия тип чистачки "безраменни"
Collapse
X
-
Ето на какво попаднах между постовете в една тема /рекламите във форума/: http://chistachki.bomarbg.eu/?utm_so...Forums.BGП.П. Ако линковете от рекламите във форума не трябва да се копират в мненията, моля модераторите да го изтрият.
Коментар
-
=Rudi= написа:Ето на какво попаднах между постовете в една тема /рекламите във форума/: http://chistachki.bomarbg.eu/?utm_so...Forums.BGП.П. Ако линковете от рекламите във форума не трябва да се копират в мненията, моля модераторите да го изтрият.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Да съживя темата.... От вид "банан" чистачки марката PEXA говори ли на някой нещо? Някой да ги ползва, да има впечатления? Има ги в axm-auto, 10-ина лв бройката. Разбира се приемам всякакви предложения за марка.Само не Бош обикновени, от тях съм много доволен и нямам нужда от препоръка. Но може и новото, модерното да е по-добро.
Коментар
-
Много точно казано.Айде след зимата да не е, но повече от една година си е нашенска работа.Чистачката е консуматив и който си обича предното стъкло и удобството всяка есен трябва да е с нови чистачки.Аз ползвам някакакви безраменни за 8 лева комплекта или на колкото ги намеря.Но долу горе това ми е границата за цена.Дали ще си купя за 60 лева и ше ги ползвам 5 години или 5 години ще карам с нови за по 10 лева е все тая.Така, както ги използваме, едните ще изкарат две години, другите една.Скоро бях в някакъв магазин, на WURT мисля, че беше, имаха безраменни пера.Та там ми направи впечатление продавача с мнението си.Според него, перата не трябва да стоят на автомобила, на слънцето и на снега, а да се слагат, когато има нужда. Тогава биха могли да изкарат и десет години с перфектна работа.Предполагам, че се продават все някъде някакви гумени предпазители..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Освен чистачки бих препоръчал и продукта обсъждан в тази темаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50933В снощният дъжд излял се над Бургас не ми се наложи да пускам чистачките на по голяма от 1 степен.Не струва много пари (от 8,40 до 12лв),а и това количество в шишето предполагам ще стигне за повече от половин година.По темата.И аз съм на мнение че чистачките са си консуматив.Почнат ли да чистят зле ги сменям независимо колко време са изкарали.Последните ми са Бош от практикер за 14 лв комплекта.
Коментар
-
Купих едни безраменни за 13 лв. Ще ги видя как ще се представят.Обаче това, че чистачките са консуматив, не отговаря на моя опит. На предишната кола купих едни Бош, карах 4 години и продадох колата с тях, до последно чистиха отлично.Сегашният Фиат го купи преди 3.5 години, имаше си чистачки Бош, чистят си добре и не смятам да ги сменям. Тези, които купих днес, не са за мен. А ги взех, за да видя новото в чистачките как ще се представи. Изобщо и тук мисля, че има значение какво се купува. Марковото, съответното по-скъпото е за предпочитане.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар