Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новия тип чистачки "безраменни"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди време в тази тема ги писахме "Флекс": http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...601&highlight=

Коментар

А какъв е правилния размер за Браво/а, Типо, Марея ???
      FoRzA ItaliA
      Lancia Delta HPE
      ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

19/23 инча, т.е. 48/58см за Брава
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

=Rudi= написа:
          Преди време в тази тема ги писахме "Флекс": http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...601&highlight=
          А скоро ще станат сигурно ЕВРОчистачки . Нали има тенденция всичко, което не сме виждали и е ново да е евро-нещо си.

Коментар

днес отидох и си купих чистачки,22лв дадох за две отделни,шофьорската по-голяма и от хубавите(скъпите),другата по малка и от евтинджосите...ще видим занапред как ще са,сега са ОК,чистят хубаво и не скърцат грам,старите ми идваше да ги начупя-толкова бяха шумни.Питах и за тия "безраменните" и оня ми вика-не ти трябва да се занимаваш с боклуци...затова и купих тия,да видим
            ex.Мареа ТД100

Коментар

[quote=
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Airfan написа:
                =Rudi= написа:
                А скоро ще станат сигурно ЕВРОчистачки . Нали има тенденция всичко, което не сме виждали и е ново да е евро-нещо си.
                :D :D :D То вече нещо, което не е китайско - не е оригинално! И "шведското" Волво продадено от "американския" Форд вече е КИТАЙСКО Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Сега по темата:http://www.emk-33.com/shop/index.php...?cid=285Ето и описание кога трябва да се сменят - от производителя на втория модел : http://www.topspeed.bg/album/7cae0b6...74f66b0272.jpg

Коментар

Atanas71 написа:
                  paralesa написа:
                  днес отидох и си купих чистачки,22лв дадох за две отделни,шофьорската по-голяма и от хубавите(скъпите),другата по малка и от евтинджосите...ще видим занапред как ще са,сега са ОК,чистят хубаво и не скърцат грам,старите ми идваше да ги начупя-толкова бяха шумни.Питах и за тия "безраменните" и оня ми вика-не ти трябва да се занимаваш с боклуци...затова и купих тия,да видим
                  Те защото са буклуци затова ги влагат в новите коли :D Оригиналните безраменни "буклуци" на Бош са по 40лв. бр. Българина така е свикнал щом нещо не го познава добре ...ма ни ги тез буклуци... след година като изчезнат стария тип чистачки тогава обратно ще говорят Весела коледа
                  Знам,че е така,но тия бяха по 5лв бройката и затова не ги взех...все пак където съм виждал качествени такива,си говорим за хубави парички. Инъче и аз съм и фен,но не ги взех и от друга гледна точка-много ме е страх да не ми ги гепят-крадливо племе тук,тасовете ми взеха,нафтата се мъчиха да точат,имаше следи по дръжките,но не бе отваряна колата,не знам може да е случайност...сега остава да дам 20 лв за чистачки и тях да ми вземат. Честно казано,за едни чистачки в момента човек убивам,ако ми ги пипне И за да ми е мирна главата и да не привлича внимание-тия обикновените
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Тоя тип чистачки са просто перфектни!

Аз съм с тоя тип чистачки вече от година и малко стъргали са на лед и пак са здрави .Замръ знаха отлепих ги и пак са здрави! Но сега се навивам да си купя от същия тип само че с нагревател за да се саморазмразяват зимата.Искам но не мога да кажа каква е марката и от каде да ги вземете защото тук не дават.
                    Бързо Мощно Красиво!!!

Коментар

bobis написа:
                      И "Валеото" засега чистят идеално./и безшумно/. Една идея:Вчера вместо да купувам нова задна/25 лв./измъкнах само гуменото перо като отчупвам пластмасовия ограничител откъм върха на чистачката и нанизах ново перо от друга чистачка.Стана си съвсем нормално.Поздрави на всички.
                      Днес си купих нова задна чистачка за Бравото - Champion за 19лв. От един магазин на ул. Добротич (за София става дума)

Коментар

Ти си луд да дадеш 19 кинта за задна чистачка Аз на задната само махнах перото и сложих едно от старите ,които бяха отпред инъче мисля само перо да му купя,не си струва повече за отзад
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                          Ти си луд да дадеш 19 кинта за задна чистачка Аз на задната само махнах перото и сложих едно от старите ,които бяха отпред инъче мисля само перо да му купя,не си струва повече за отзад
                          Мда,аз само перото си сменям! Иначе и аз съм с тея чистачки,като на вън не е под 0 градуса чистат перфектно!На 5 кинта ги взимам! До сега 1 месец и още се държат на ниво!Аз съм доволен от тях. Единствения проблем ми е,че понякога кто на вън замръзне всичко едната ми прави една черта..Но като за тея пари няма какво да иска повече човек.
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Тези са най-добрите според мен Лично аз съм много доволен от тях, цената им е 5лв/бр.
                            Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Коментар

[quote=
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз си купих такива като ги бяха пуснали на промоция миналия септември 08г.в Метро карах зимата с тях, лято 09г. карам в момента с тях, няма никакви грижи, преполагам, че ще искарат до другата зима, освен ако някой не си ги познае. Купих ги по 6лв. бр. единствен проблем е, че едната е 60см. а другата 50 и малко опрат в краищата, но тогава просто нямаха по-добри размери.
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X