,,,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новия тип чистачки "безраменни"
Collapse
X
-
Купих си от Метро някакви по 5-6 лева бройката. Добре чистят, обаче скърцат зверски.Някой ако знае, да каже с какво да ги намажа, за да поомекнат малко , че не ми се изхвърлят нови чистачки.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
И "Валеото" засега чистят идеално./и безшумно/. Една идея:Вчера вместо да купувам нова задна/25 лв./измъкнах само гуменото перо като отчупвам пластмасовия ограничител откъм върха на чистачката и нанизах ново перо от друга чистачка.Стана си съвсем нормално.Поздрави на всички.BRAVA TD100 ELX `98
Коментар
-
2 за по 8 лева, чистят пИрфектно и дори не се чуват когато се движат.Напролет ще си купя нови.Безшарнирни може би е най точно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
И сега нов термин, от рекламата на чистачките Bosh."подобрена надеждност при зимни условия, тъй като вече няма метално притискащо стреме и метални шарнири, по които да замръзне ледът."Ще рече пантите на стремето са шарнири, пък това дето го няма е стреме.Безстремни чистачки, нов термин..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Имам такива чистачки от 2 месеца и съм много доволен. Един колега от форума ги продава по 10 лв. двете на срещите в Студентски Град. Проблема при тях е ако объркаш размера. Това от лични наблюдения го казвам, понеже доста мои познати си купиха и ефекта е различен При погрешен размер правят мизерии, а именно скърцат лошо или остават лентички вода на различни места по прозореца (не само м/у двете).Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар