Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новия тип чистачки "безраменни"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Новия тип чистачки "безраменни"

,,,
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Аз си взех подобни от Метро. Изкараха около година, но и бяха по-евтини.
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

кои са безраменни,тия с дъгообразната форма(когато не са поставени) ли или за други става въпрос?
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Купих си от Метро някакви по 5-6 лева бройката. Добре чистят, обаче скърцат зверски.Някой ако знае, да каже с какво да ги намажа, за да поомекнат малко , че не ми се изхвърлят нови чистачки.
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

чистачките се казват банан или безШАРНИРНИ, безраменни няма как.
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Имах такива за около... 3 дни. Дадох 38лв. Чистеха безупречно. Откраднаха ги. Сега си карам с чифт за три лв, нека пак ги крадат, те и без това само мажат. Аман от айдуци в тая страна
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V
            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

[quote="
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

И "Валеото" засега чистят идеално./и безшумно/. Една идея:Вчера вместо да купувам нова задна/25 лв./измъкнах само гуменото перо като отчупвам пластмасовия ограничител откъм върха на чистачката и нанизах ново перо от друга чистачка.Стана си съвсем нормално.Поздрави на всички.
                BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

2 за по 8 лева, чистят пИрфектно и дори не се чуват когато се движат.Напролет ще си купя нови.Безшарнирни може би е най точно.
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

Имах такива две,закупени от Метро,мисля че бяха по 7 лв.Искараха 6 месеца,като последния се разкърцаха зверски и аз ги изхвърлих.Сега съм с комплект пак от Метро но тези от 3 лв.!
                    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

[quote="

Коментар

И сега нов термин, от рекламата на чистачките Bosh."подобрена надеждност при зимни условия, тъй като вече няма метално притискащо стреме и метални шарнири, по които да замръзне ледът."Ще рече пантите на стремето са шарнири, пък това дето го няма е стреме.Безстремни чистачки, нов термин.
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Имам такива чистачки от 2 месеца и съм много доволен. Един колега от форума ги продава по 10 лв. двете на срещите в Студентски Град. Проблема при тях е ако объркаш размера. Това от лични наблюдения го казвам, понеже доста мои познати си купиха и ефекта е различен При погрешен размер правят мизерии, а именно скърцат лошо или остават лентички вода на различни места по прозореца (не само м/у двете).
                          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

[quote="

Коментар

Още един. Аеро чистачки
                              Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Working...
                              X