днеска в метро гледах някви препарати против запотяване ... вършат ли няква работа или са поредната простотия ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
препарат против запотяване на стъклата....
Collapse
X
-
Много колеги са доволни от подобни препарати, но на мен лично не ми хареса резултатът. Да, не се изпотяваха стъклата, но беше много неприятно нощем да се кара срещу фаровете на колите заради филма, който се създава и води до пречупване на светлината. Едно търкане падна, за да го махна препарата :Dпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
-
Аз имам някакъв препарат със спирт в него и той не оставя мазни петна, но третира прозорците по някакъв начин и те найстина се запотяват по-малко!Купих го в момент на безизходица когато нямах парно в колата и прозорците така се запотяваха че все едно съм карал танк! Подейства мигновенно! Сега пръскам само след като измия хубаво стъклото, защото винаги след като го изчистя започва да се запотява много! Ще го видя каква марка беше и ще пиша пак, само си спомням че го купих от OMV.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
На задното стъкло определено ми вършеше работа един препарат от 3-4 лева, пусках реотаните много по-рядко, ама много много. Само в тежки случаи на дъжд, при лек дъждец и добра вентилация - не се налагаше да пускам реотани. Да добавя - че това пести ток, което зимно време не е за пренебрегване.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар